czwartek, 15 marca 2018

Električna napeljava v stanovanju

Kje se začne ožičenje?

Električna instalacija v stanovanju je dokaj širok pojem, vključuje zamenjavo električnih napeljav, namestitev in priključitev svetlobnih naprav, namestitev gospodinjskih električnih aparatov in še veliko več. Seveda majhna napeljava v stanovanju ne zahteva posebnega usposabljanja. Ampak, če govorimo o velikih napeljavah v stanovanju, potem morate imeti v mislih nekaj točk. Najprej je treba pripraviti osnutek projekta in ga po potrebi uskladiti v ustreznih primerih. Nato izračunajte količino potrebnih materialov in jih kupite. Po nakupu lahko nadaljujete neposredno z namestitvijo električne napeljave.
  Električna napeljava v stanovanju

Električna instalacija v stanovanju vključuje naslednje korake:

  1. Izdelava in priprava projektne dokumentacije (če je potrebno);
  2. Pridobitev in zagotavljanje vseh potrebnih potrošnih materialov in opreme;
  3. Električna napeljava.
V skladu s pogoji in značilnostmi prostorov bomo skrbno preučili vaše potrebe, dali priporočila in koordinirali lokacijo in združevanje potrošnikov. Izvedli bomo potreben izračun dejanskih in potencialnih obremenitev celotnega sistema kot celote in ločeno od vsake komponente. Izbirali bomo dodatne pripomočke in potrebne materiale na načelu racionalno potrebnega minimuma, da zagotovimo kakovostno in neprekinjeno delovanje elektroenergetskega omrežja.

Kaj vključuje preverjanje električne instalacije?

Namestitev električne napeljave se lahko izvede med gradnjo in med popravilom ali sanacijo, pa tudi v primerih, ko je stara postala neuporabna in je neprimerna za uporabo. Preden začnete polno uporabljati po zaključku dela, je treba preveriti kakovost dela ekipe električarjev, ki naj bi jo po možnosti izvajala neodvisna organizacija. Vključuje:
  Električna napeljava v stanovanju

Stroški ožičenja stanovanje v Moskvi in ​​Moskvi

Da bi razumeli, koliko bo strošek ožičenja v stanovanju, objavljamo ponudbo za električno delo v trosobnem stanovanju. Za vsa električna dela lahko dobite popust do 20%.
  Električna napeljava v stanovanju

Kaj je mogoče storiti?

Električno delo v stanovanjih, hišah, vikendih se izvaja z različnimi metodami, od katerih je večina skrita in odprta. Umetniki, registrirani na Udu, opravljajo električno instalacijo katere koli kompleksnosti, lahko rešujejo naslednje naloge:
  Električna napeljava v stanovanju

Električna napeljava v studiu

Električna dela od nič. Shtabing, namestitev podometnih detektorjev, polaganje kablov na tleh, montaža električnega ščita in namestitev nizkotokovni ščit. VVG ng ls kabel, ABB plošče in avtomatska oprema

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty