środa, 14 marca 2018

Polaganje kablov v tleh pri koči

  Polaganje kablov v tleh pri koči

Styling tehnologija DIY

Prišli smo na glavno vprašanje članka, v katerem bomo razmislili, kako naj električni kabel postavimo na tla sami. Da bi bila navodila priročna in razumljiva, jo bomo zagotovili po stopnjah.

Prednosti podzemnega polaganja kablov

Za začetek, polaganje kabla v jarku ima le prednosti pred zračnim priključkom. Seveda, če sledite pravilom takega tesnila, ki bo odpravila potrebo po odpiranju jarka za popravilo ali zamenjavo kabla. Gremo po zaslugi te metode:

Električni dom in elektroenergetski forum

Klub električarjev, energetskih inženirjev, električarjev, električarjev, električarjev, električarjev, oblikovalcev in pravičnih amaterjev...
  Polaganje kablov v tleh pri koči

Kaj morate vedeti o električnem kablu?

Če želite postaviti to vrsto električnega voda, morate uporabiti poseben kabel. Njena posebnost je sestavljena iz več plasti izolacijskega materiala in dodatnega sloja kovinske pletenice, ki je potrebna za zaščito prevodnih žic.
  Polaganje kablov v tleh pri koči

Kakšni so standardi kabelskega polaganja na vrtni parceli?

Datum: 13. november 2009 | Rubrika: Vprašanja in odgovori, Električna instalacijaTags: Vgradnja kabla, Polaganje kablov v tleh, Električne napeljave, Električna napeljava
  Polaganje kablov v tleh pri koči

Zemeljski kabel

Cu ali Al?

Torej, kabel za vzmeti z bakrenim ali aluminijastim vodnikom? Se zdi to za vprašanje? Vsak domači električar ve, da je aluminij slab in da je baker dober. Pravzaprav je slabo - aluminij mešan z bakrom, ker stikalna potencialna razlika nastane na pleteninah, zato se segrejejo. Kar se tiče skritega ožičenja (kabel v tleh - taka vrsta), so zahteve PUÉ v tem primeru zelo natančne, str 2.1.49:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty