niedziela, 11 marca 2018

Dokončaj dve sobi

  Dokončaj dve sobi

Notranja dekoracija

Notranja dekoracija - to je celoten kompleks notranjih zaključnih del, ki se izvajajo v stanovanjskih in nestanovanjskih prostorih, katerega namen je izboljšati notranjost stanovanj, do končne zaključne obdelave. Naši strokovnjaki izvajajo notranjo dekoracijo. Zagotavlja jamstvo za vsa notranja zaključna dela.
  Dokončaj dve sobi

Vaš klic in tehnična pomoč potekajo na spletu

  • Vprašajte vaša vprašanja;
  • Imamo posvetovanje o tehničnem delu;
  • Posvetovanje o ceni;
  • Pojasnitev predhodnih vprašanj o časovnem razporedu;
  • Obstaja zanimanje za možnost sodelovanja, se strinjate s sestankom.
Rok: spletno
  Dokončaj dve sobi

Izjemna popravila za potrebe podjetij

Če se apartmaji nahajajo v nebotičniku, se težave z popravilom lahko pomnožijo v dveh. Na primer, težje je graditi gradbene materiale in orodja na želeno tla, še posebej po začetku zasedanja stanovanj. Dvigala so razdeljena med gradbenike in najemnike, kar daje prednost slednji. In gradbeniki, da bi dvigali materiale, pogosto čakajo na dvigalo za uro in včasih še veliko več.
  Dokončaj dve sobi

Zagrevanje in polaganje tal

Pred dokončnim polaganjem "črnih" tal, so še enkrat preverili kakovost namestitve vodovodnih cevi v "podzemnem" prostoru, skrbno odstranjene ostanke žagovine in gradbeni odpadki iz tramov iz tal. V preteklosti smo v notranjost temeljev vlijemo s peskom, za boljše prezračevanje.
  Dokončaj dve sobi

Vrste stranic za notranjo dekoracijo

Tehnologija notranjega dela s stransko tirnico je enaka tisti, ki jo uporabljamo na fasadi. Z edino razliko, da v prostorih ni izolacije, ni potrebe.

Aquapanel Knauf notranji

Za vgradnjo struktur okvirja v prostoru z uporabo notranjih plošč z gladko in trajno površino. Po prekrivanju notranjih sten Knaufovega akvapela lahko takoj preidete na dekorativno prevleko ali končno obdelavo. V tem primeru ima material za dodelavo lahko dovolj veliko težo do 50 kg / m2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty