czwartek, 15 marca 2018

Električar v stanovanju od nič

  Električar v stanovanju od nič

Povezava priključkov

Ta stopnja je precej preprosta, potrebno je priključiti vse vtičnice in stikala v stanovanju. Da bi to naredili, podrozetniki in posebne škatle so nameščene v gredi. Priporočamo, da te elemente "zasadite" na alabasteru, ker se hitro in zanesljivo drži stene.
  Električar v stanovanju od nič

Načini povezovanja električnih vezij ↑

Da bi bil pravilno izveden diagram ožičenja stanovanja, je potrebna nekaj prtljaga z vsaj osnovnim znanjem. Če se ne morete pohvaliti s svojo prisotnostjo, potem ne bi smeli prevzeti tako precej težkega dela.
  Električar v stanovanju od nič

Sestavljamo shemo - močni del

Najbolj podrobna, z vsemi pojasnili in slikami, je namestitev električne napeljave od začetka do konca opisana v vodiču za vodenje. Električna napeljava v stanovanju z lastnimi rokami korak za korakom.
  Električar v stanovanju od nič

Izbira žic in zaščite za ožičenje v stanovanju

Kako izbrati zaščito za ožičenje

Ožičenje v stanovanju omogoča obvezno namestitev RCD-ja. Naprave za preostale tokove bodo varovale ožičenje in lastnika pred kratkimi stiki in tokovi uhajanja.
  Električar v stanovanju od nič

Zaščitna nevtralna žica: priključek

Vzporedno, ni dosledno! Zaščitni vodnik se položi neposredno iz vsake vtičnice ali se preklopi na stikalno ploščo na tleh ali na skupni električni omari na vhodu električne energije v hišo.

Električni tokokrog

Oglejte si sliko v razdelku. Za zdaj, samo poglej. Podajamo nekaj pojasnil. Prvič: kWA - števec električne energije; RCD - zaščitna izrezna naprava. Drugič, vezje napajanja je enosmerno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty