niedziela, 11 marca 2018

Montaža kanalizacije v stanovanju

  Montaža kanalizacije v stanovanju

Montaža kanalizacijskega sistema: izračun materialov

Kakšno gradivo boste potrebovali? Najprej morate izračunati, koliko vnosov vode v vašem stanovanju. Vzemite npr. Standardno postavitev za kanalizacijo: WC, umivalnik v kopalnici, kad, umivalnik v kuhinji in pralni stroj. Morda imate dodatne vodovodne napeljave, kot so bide ali pomivalni stroj, v tem primeru jih je treba vključiti tudi v vezje.
  Montaža kanalizacije v stanovanju

Priprava za vgradnjo kanalizacijskega sistema

Pri načrtovanju vodovodne napeljave morate opraviti natančne meritve za nakup kanalizacijskih cevi dolžine in premera.
  Montaža kanalizacije v stanovanju

Neodvisna namestitev kanalizacijskega omrežja v apartmaju

Osnova omrežja za kanalizacijo je dvigalo. To je vertikalno lociran odsek kanalizacijske cevi velikega prečnega prereza, ki poteka skozi več stanovanj v enem vhodu. Odvisno od projekta v hiši, lahko pride do več kot enega kanalizacijskega dvižnika.
  Montaža kanalizacije v stanovanju

Pravila vodovodne povezave ↑

Pred nameščanjem notranjih kanalizacijskih cevi je potrebno upoštevati lokacijo glavnih vodovodnih napeljav - WC, kopalnico (prho), ponore, pomivalne stroje in pralni stroj.
  Montaža kanalizacije v stanovanju

Namestitev kanalizacije naredite sami

Naša neodvisna popravila stanovanja so dosegla fazo popravila kopalnice in stranišča, vključno z montažo ali montažo kanalizacije. Ko slišimo besedo "odplake", se pogosteje kot ne pojavljajo neprijetne zveze v glavi. Poleg nenavadnega videza cevi se odpokličejo problemi blokad ali prodorov in postavitev kanalizacijskega sistema z lastnimi rokami je brez dvoma. Tako je, že mislimo, da čutimo neprijeten vonj odplak.
  Montaža kanalizacije v stanovanju

Zamenjava kanalizacijskih cevi v stanovanju

Najprej razstavimo stari kanalizacijski sistem, če je plastičen, ga preprosto razstavimo, prilagodimo nove cevi enakim meram, ga zapaknemo s tesnilom, ga vstavimo v iste pritrdilne elemente ali vozimo v nove, vedno opazujemo pobočje, priključimo vse naprave in načeloma je vse pripravljeno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty