wtorek, 13 marca 2018

Stropi na armiranobetonskih žarkih

  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Prekrivanje: 1. Pritrjeno armirano betonsko tla

Montažni armiranobetonski talni elementi so izdelani v obliki votlega jedra, podprtega na stenah ali v obliki plošč, ki so podprti na nosilcih. Dejanska dolžina tla je manjša za 3 cm od nazivne velikosti, plošče pa 1 cm. Dejanska širina talnih oblog in plošč je manjša od nazivne velikosti za 1 cm. To je treba upoštevati pri označevanju osi pod podpornimi stenami hiše. Velike plošče se razlikujejo od palube predvsem v njihovi velikosti (sl. 1).
  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Naprave, ki se prekrivajo armirani betonski nosilci - kaj to pomeni?

V sodobni konstrukciji, da struktura ali konstrukcija vzdrži visoke vrednosti nateznih obremenitev, kot tudi upogibne trenutke, se uporabljajo armirani betonski žarki. Ti izdelki se uporabljajo pri gradnji temeljev in tal. Po proizvodni metodi so RC žarki razdeljeni v dve skupini: montažni in monolitni. Montažne so narejene v tovarnah, medtem ko so monolitne - na gradbišču.
  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Velikosti armiranobetonskih tramov za zasebno hišo

Ne glede na to, ali boste uporabljali že pripravljene armirane betonske žarke ali se sami odločili, boste morali odločiti o njihovi velikosti. Osredotočite se lahko na naslednje kazalnike:
  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Monolitna tla na armiranobetonskih žarkih

Stropi na armiranobetonskih žarkih se nanašajo na montažne stropove, ki so sestavljeni iz nosilnih elementov, v tem primeru armiranih betonskih nosilcev in plošče prekrivanja obremenitve, iz katere se prenesejo na nosilce. Prekrivanja na armiranobetonskih žarkih so se razširila v industrijski gradnji, kot so gradnja industrijskih zgradb, delavnic, hangarjev, skladišč in številnih drugih.
  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Montaža monolitnih zgradb

Monolitne konstrukcije so izdelane na vnaprej nameščenem oplaščenju. Takšna prekrivanja na ploščah bodo služila kot dodaten togi okvir stavbe pri prenosu bremena na podporne stene s tal. Njihova naprava zahteva določeno strokovno znanje. V okviru projekta je nujno potrebno izvršiti pod vodstvom strokovnjaka.
  Stropi na armiranobetonskih žarkih

Premazi in premazi za industrijske zgradbe

Prekrivanja so konstruktivni elementi, ki delijo notranjost stavbe v tla in služijo zaznavanju bremena iz lastne mase, mase ljudi, težkih predmetov, opreme in ga prenesejo na stene ali posamezne nosilce. Poleg tega prekrivanje, ki povezuje posamezne stene, poveča njihovo stabilnost in prostorsko togost celotne zgradbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty