wtorek, 13 marca 2018

Stenske stene strokovni list

  Stenske stene strokovni list

Montaža in obloga

Vgradnja profiliranega lista na steno je zelo enostavna. Profilirane plošče ali v tem primeru prezračevane fasade je treba montirati na poseben okvir. Pita stena istočasno izgleda tako: steno objekta, nato podporni kovinski okvir posebnega pocinkanega profila, nato stenski kovinski nosilec in hidroizolacijska membrana, sloj izolacije in profilirane pločevine.
  Stenske stene strokovni list

Izbira soočenega materiala

Okrasitev fasade s pomočjo profilirane pločevine je precej privlačen in zanesljiv način pokrivanja, ki učinkovito ščiti stavbo pred prekomerno vlago, neugodnimi vremenskimi razmerami, mehanskimi učinki. Hkrati na začetku dela je treba jasno opredeliti, kakšno fasado bo treba narediti.
  Stenske stene strokovni list

Splošne informacije o profiliranju

Profilna tla je kovinski jekleni pocinkani gradbeni material, ki se uporablja na skoraj vseh področjih industrije in gospodinjstva. Uporablja se za:
  Stenske stene strokovni list

Specifikacije in vrste materialov

Torej, preden obrišete hišo s kovinskim profilom, morate preučiti glavne tehnične lastnosti tega materiala. Torej, kovinski profil ali valovita je vsestranski material, ki se uporablja predvsem za izvedbo gradbenih del. Izdelan je iz hladno valjane kovine, ki je vroče pocinkano. Da bi izboljšali mehansko togost in dali materialu visoko estetsko učinkovitost na stopnji izdelave, je valovita plošča opremljena z vzdolžnimi grebeni (trapezni ali valovit), ki so rebra.
  Stenske stene strokovni list

Decking za stenske obloge

Profilirana jeklena pločevina je visokokakovosten univerzalni gradbeni material, ki se uporablja pri različnih gradbenih delih.
  Stenske stene strokovni list

Izbira folije za hišo

Da bi pravilno razumeli proces pokrivanja stavbe, je najprej treba razumeti definicije in označevanje gradiva. Na primer, črka "C" označuje vrsto stenske obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty