piątek, 16 marca 2018

Namestitev ročnega radiatorja DIY

  Namestitev ročnega radiatorja DIY

Postopek zamenjave radiatorjev

  • razstavljanje stare baterije;
  • oznaka za namestitev nove;
  • namestitev oklepajev in krošenj radiatorjev;
  • montaža montažnega kompleta, namestitev žerjava in ventila pod termično glavo, Mayevsky žerjav;
  • priključitev ogrevalnih cevi.
  Namestitev ročnega radiatorja DIY

Bimetalni radiatorji; kar je boljše; Navodila za izbiro

Prvi radiatorji, proizvedeni iz dveh kovin (bimetalni), so se pojavili v Evropi več kot pred šestdesetimi leti. Tovrstni radiatorji so dobro obvladali dodeljeno funkcijo vzdrževanja udobne notranje temperature v hladni sezoni. Trenutno se v Rusiji nadaljuje proizvodnja bimetalnih radiatorjev, na evropskem trgu pa prevladujejo različni radiatorji iz aluminijaste zlitine.
  Namestitev ročnega radiatorja DIY

Malo teorije, ki jo morate poznati ↑

Kot že rečeno, brez teoretičnega znanja ni mogoče izvesti visokokakovostne montaže radiatorjev. Najprej je treba imeti idejo o ogrevalnih sistemih in načinih distribucije baterij.
  Namestitev ročnega radiatorja DIY

Lokacija radiatorjev

Obstajajo posebna pravila, ki določajo lokacijo radiatorjev glede na elemente prostora. Zasnovani so tako, da zagotavljajo optimalen prenos toplote baterij in s tem udobje življenja.
  Namestitev ročnega radiatorja DIY

Pravila za namestitev radiatorja

Pri zamenjavi baterij po hiši ali apartmaju je pomembno, da je montažna shema radiatorjev prepuščena in dogovorjena z ustreznimi strokovnjaki. Služi ne le kot vodilo pri izvajanju inštalacijskih del, temveč tudi, če bo pravilno sestavljen, bo omogočal učinkovitejše segrevanje prostora, kar bo kupcu omogočilo prihranek. Pravilna namestitev radiatorjev: zaporedje ukrepov

Tehnične značilnosti bimetalnih radiatorjev:

Bimetalni radiatorji so danes zelo priljubljeni med navadnimi ljudmi, ker je ta izdelek predstavljen ne le v širokem razponu, temveč ima tudi najsodobnejše lastnosti, in sicer:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty