piątek, 16 marca 2018

DIY Home Foundation

DIY Foundation

Temelj vsake strukture je njena temelj, na kateri je odvisna prihodnost konstruiranega objekta. Znesek stroškov za gradnjo in popravilo stavbe ali ograje je prav tako neposredno odvisen od tega, kako dobro je zasnovan in zgrajen temelj hiše. Spodaj so podrobni članki o gradnji temelje z lastnimi rokami izkušenega graditelja.
  DIY Home Foundation

Pile temelji za izgradnjo hiše na šibki prsti ↑

Ta vrsta temeljev je primerna za tla, za katera je značilna šibka nosilnost s precej večjo obremenitvijo stanovanjske hiše. Treba je omeniti, da je gradnja temeljev hiše na podnožjih pridobila veliko popularnost zaradi nizkih stroškov materiala in visoke zmogljivosti. Pile temelj je skupina pilotov ali posameznih pilotov, ki so med seboj povezani z vrha s ploščo ali žarki.

DIY Home Foundation

Temelj za dom ni le temelj, temveč jamstvo za njegovo moč in dolgo življenjsko dobo. Stabilnost in trajnost ne le samega, ampak tudi vsi drugi elementi konstrukcije so odvisni od natančnosti in temeljitosti naprave tega elementa zgradbe.
  DIY Home Foundation

Korak za korakom Vodnik za Fundacija Zalivanje

Korak 1. V skladu s projektom označujemo splošne dimenzije naše prihodnje osnove stavbe. Za te namene je primerna uporaba lesenih vložkov in vrvice.
  DIY Home Foundation

Tehnologija polnjenja traku temelj

Za nadaljevanje procesa izgradnje traku pod leseno hišo z lastnimi rokami se priporočamo, da se seznanite z osnovnimi informacijami o tehnologiji zalifke.
  DIY Home Foundation

2. faza: izkopavanje

V drugi fazi dela je vprašanje, kako narediti temelje za hišo, omogočiti izvajanje zemeljskih površin. Vse, kar ste označili, bo zdaj treba kopati. Če govorimo o plitki podlagi za majhno hišo, potem lahko storite z lopatami. Ampak, če morate kopati jamo, brez posebne opreme ni dovolj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty