piątek, 16 marca 2018

Podstrešna naprava

  Podstrešna naprava

Kaj je strop za podstrešje?

Prekrivanje je vodoravnih močnostnih struktur, ki ločujejo stanovanjsko nadstropje s podstrešja in prevzamejo obremenitev od teže vsega pod streho.
  Podstrešna naprava

Hladno loft design

Med gradnjo strehe hiše mnogi razmišljajo o tem, da bi pod njim postavili hladno podstrešje ali podstrešje? Najlažji način organiziranja strehe s hladnim podstrešjem. Gradnja podstrešja bo večkrat dražja in bo zahtevala več dela. Čeprav je nesporno, da bo podstrešje bistveno povečalo življenjski prostor.
  Podstrešna naprava

Podstrešje naprave se prekriva

Ta zasnova se najpogosteje uporablja zaradi relativne enostavnosti vgradnje (ni potrebnega žerjava in dodatnega dela). Takšne sheme običajno veljajo za lesene hiše. Leseni kovinski deli se uporabljajo kot tramovi. Prva možnost, mnogi menijo, najbolj priljubljen, ker drevo:

Ogrevanje podstrešja na lesenih tramovih

V večini majhnih hiš in vikend s hladno streho se uporabljajo lesena tla, zato je njihova toplotna izolacija prva.
  Podstrešna naprava

Gretje minerala iz mineralne volne

Mineralna volna - grelnik, katerega vlakna so urejena na določen način. Ta naključnost namreč povzroča dejstvo, da se med vlakni tvori zračna blazina, ki grelec obvesti o svojih lastnostih. Vendar ta ista značilnost volne izboljšuje sposobnost absorpcije vlage. Da bi se temu izognili, morate vedeti, kako pravilno namestiti mineralno volno.
  Podstrešna naprava

Vrste podstrešnih tleh doma

V primeru, da ima talni podstrešni sistem hiše gredo, so nosilci del nosilne strukture. Takšni nosilci so lahko izdelani iz lesa ali kovine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty