sobota, 17 marca 2018

Kako sestaviti video strop Armstrong

  Kako sestaviti video strop Armstrong

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Več o stropu Armstrong ↑

Če sem iskren, ko govorimo o nemožnosti ustvarjanja izvirnega modela v prvih besedah, smo zelo pretirano. Armstrongovi stropi so na voljo v različnih barvah, njihova tekstura pa je najbolj raznolika: od preprostega matiranega do zrcala. Zato ustvarjanje edinstvenega dizajna ni tako velik problem. Še posebej, ker so stropne plošče Armstrong popolnoma neodvisne drug od drugega. Lahko jih kadarkoli nadomestijo z novimi ali paneli druge barve, z dodatnimi zračnimi rešetkami ali svetilkami, ki popolnoma spremenijo videz stropa.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Korak številka 3. Popravite vogalne stene

Zelo pomembno je, da pri nameščanju velikega robovega kota vedno stojite ob steni. Če jih povežete v vogalih, jih obrnite na štiridesetih stopinjah ali jih naredite od konca do konca.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Armstrongova navodila za namestitev stropa

Armstrongovi stropi v našem času so postali zelo priljubljeni zaradi nizkih stroškov in trajnosti. Zgornje meje Armstronga so zelo priljubljene. Uporabljajo se zaradi svoje nizke cene in trajnosti. Poleg tega se namestitev takšne zgornje meje izvede čim prej. Da bi pravilno zgradili strukturo z lastnimi rokami, morate slediti preprostim pravilom in predhodno označiti.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Armstrongova montaža stropnih nosilcev

Namestitev podpornih tirnic za te strope je najtežja tehnična naloga. Izvesti ga je treba strogo v skladu z navodili, v nasprotnem primeru ne boste mogli pravilno namestiti celotne strukture.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Postavitev okvirja in ožičenja

Najnižja ali najbližja talna prekrivna točka se nahaja in razdalja, potrebna za pritrditev podnožja stropa, se odloži. Po tem se oznaka uporablja tudi s pomočjo hidro-nivoja ali laserske naprave, izdelana znamka se podvoji na stenah in v drugih vogalih prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty