piątek, 29 czerwca 2018

Brežnjeve hiše

  Brežnjeve hiše

Značilnosti zamenjave in vgradnje oken v brežnevske hiše.

V St. Petersburgu so opečne hiše serije 128 (1-128KP-41 in 1-128KP-80) pogosto označene kot "brezhnevka". Proizvodnja in montaža oken v seriji "brezhnevki" 128 se odlikujejo po nekaterih značilnostih:
  Brežnjeve hiše

Panel hiše 60-70-x - kje kupiti stanovanje

Za razliko od svojih petih zgodovinskih kolegov, panelne hiše, zgrajene v 60-70 letih, ne bodo izginile iz zemljevida kapitala. Poleg tega je teh devetih in dvanajstih visokih stavb trdno zasedlo svojo nišo na sekundarnem trgu v Moskvi. Po mnenju strokovnjakov, stanovanja v teh hišah predstavljajo 10-17% predloga.
  Brežnjeve hiše

Kako najti serijo vaše hiše?

Panelne hiše

Vse hiše imajo eno funkcijo, ki jo je zelo enostavno razlikovati: širina okenske police je 15-20 cm. Imate ozek okenski okvir, na katerem se lonec s cvetjem komaj prilega? Imate panelno hišo.
  Brežnjeve hiše

Visokokakovostna kovinska plastična okna in strukture v Sankt Peterburgu (Sankt Peterburg)

Predstavljamo najboljše v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji: sodobna kovinsko-plastična okna iz PVC-aluminijastega zasteklitve balkonov in loggia iz profila kovinsko-plastične zasteklitve loggijev in balkonov
  Brežnjeve hiše

"Prvo nadstropje" bo poenostavilo življenje

Prvo nadstropje hiš bodo dane trgovcem po poenostavljeni shemi. Vlada pripravlja spremembe, ki bodo omogočile prenos stanovanj iz stanovanj v nestanovanjske, če se s tem strinja vsaj 2/3 lastnikov prostorov.
  Brežnjeve hiše

Vrste hiš v Sankt Peterburgu

V našem članku najdete vse priljubljene vrste hiš v St. Petersburgu in ugotovite, kako se razlikujejo med seboj. To je nekakšen goljufni list, ki vam bo pomagal hitro dobiti informacije o hiši ali določiti, s kakšne vrste hiše želite.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty