czwartek, 28 czerwca 2018

Mavčne stene svetilnikov

  Mavčne stene svetilnikov

Glavne tehnične značilnosti mavčnih ometov "Rotband"

Za pravilno uporabo mavčnih ometov "Rotband" pred začetkom nanašanja ometa ali izravnave sten je koristno, da se seznanite s tehničnimi značilnostmi "Rotband".

Kaj je Rotband, značilnosti

Ime univerzalnega ometnega ometa Rotband iz Knaufa je že dolgo postalo gospodinjska beseda ne le med gradbeniki, temveč tudi med tistimi, ki imajo le posredno povezavo z njim (nekje mast, trim...). V teh trenutkih lahko mavčni omet pomaga, glavna stvar je, da je vedno na roki.
  Mavčne stene svetilnikov

Priprava površine

Mavec je najboljši pri sobni temperaturi od 18 do 22 stopinj Celzija in relativni vlažnosti 60%. To zahteva suho podlago, na preveč gladki površini betona pa morajo biti zareze, še posebej, če je vodoravna:
  Mavčne stene svetilnikov

Kadar je mogoče omet brez svetilnikov

Takoj je treba reči, da ta vrsta konča vpliva na vizualno poravnavo. Po delu, če uporabite pravilo na steno, razpoke in močna izkrivljanja ne bodo zaznana. Če uporabljate lasersko raven, bo situacija drugačna. Vendar je ob upoštevanju prihrankov za večino domačih obrtnikov ta izravnalna metoda optimalna.
  Mavčne stene svetilnikov

ometanje sten na svetilnikih, poravnavanje sten cene, poravnava stropa Bryansk, gnetenje sten za slikarstvo

-> Mavčna dela so osnova za popravilo. Držite se na površini stene ali stropa ozadja, načeloma lahko vsakdo. Ampak konec koncev, ukrivljenosti ravnine ni mogoče skriti z nobeno ozadje, in splošni rezultat verjetno ne bo zadovoljil sedanjega zahtevnega potrošnika. Zato je treba začeti popravljati s grobo obdelavo sten, stropa in tal, to je s slikarskimi in ometnimi deli.
  Mavčne stene svetilnikov

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty