czwartek, 28 czerwca 2018

Design 2-sobno stanovanje z otrokom

  Design 2-sobno stanovanje z otrokom

Enosobno stanovanje 58,2 m2.

V dvosobnem stanovanju v višini 58,2 kvadratnih metrov je družina treh: mlad par in sin prvega grederja. Glavna naloga projektantov, ki so delali na tem projektu, je bila, da v majhnem dvosobnem stanovanju organiziramo rekreacijski prostor za vso družino, ločeno sobo za otroka in spalnico za starše.
  Design 2-sobno stanovanje z otrokom

Značilnosti prostorskega načrtovanja

Glavna pomanjkljivost enosobnega stanovanja je pomanjkanje prostora. Edina soba v enosobnem apartmaju istočasno služi kot spalnica, dnevna soba, vrtec, študij. Zato je racionalna raba prostora glavno načelo pri ustvarjanju notranjosti enosobnega stanovanja.
  Design 2-sobno stanovanje z otrokom

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.

Notranjost studio apartma - udoben in prostoren

Studio je idealna rešitev za lastnike majhnega apartmaja. Združite sobo s kuhinjo, dobite dodaten prostor. Res je, za to boste morali raztrgati steno, ki ločuje ta dva prostora, na mestu, kjer lahko namestite prozoren zaslon, vrata z drsnimi vrati ali pultom.
  Design 2-sobno stanovanje z otrokom

Značilnosti ponovnega razvoja pri oblikovanju otrok

Pri načrtovanju prostora, v katerem bo otrok preživel več let, je treba upoštevati ne samo osnovne arhitekturne zahteve, temveč tudi higienske in druge standarde:
  Design 2-sobno stanovanje z otrokom

2 sobno stanovanje za pare

Za oblikovanje 2-sobnega apartmaja, v katerem bo poročen par ali že v živo, lahko izberete poljuben dizajn. Ena soba je zasnovana kot spalnica, druga pa pod dnevno sobo. Morda obstaja veliko možnosti, odvisno od želje in potreb družine. Tako se lahko druga soba spremeni v pisarno, jedilnico, zimski vrt ali celo telovadnico.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty