poniedziałek, 25 czerwca 2018

Polnjenje stopnišč

  Polnjenje stopnišč

Glavne prednosti betonskih stopnic

Če se premikate med nadstropjem dvonadstropne hiše ali zgradbe z več zgodovino, so opremljeni z zanesljivim stopniščem. V stanovanjskih nizkih stavbah se najpogosteje uporabljajo leseni stopniščni sistemi ali standardni izdelki iz armiranega betona. Hkrati so enostavno nameščeni in so po velikosti manjši od vlivanja betonskega stopnišča v skladu z nestandardnim projektom.
  Polnjenje stopnišč

Značilnosti oblikovanja

Marš je število stopnic med dvema nadstropjema ali ploščadoma. Če se odločite, da boste na stopnicah v hiši naredili svoje roke, se prepričajte, da ste se seznanili s pripomočkom za stopnice in platforme različnih vrst. Da bi oblikovali varno in estetsko, morate upoštevati seznam zahtev. Najpogosteje so stopnice iz betona, lesa in kovine. Za armirani beton je potrebno pripraviti opaž za stopnišča.
  Polnjenje stopnišč

Faze betoniranja mest in poti

Cena dela na prelivanju betonske kocke je odvisna od kompleksnosti in obsega zemljine, konfiguracije betonske površine, vremenskih razmer. Delovni paket vključuje:
  Polnjenje stopnišč

Visper rešitev na ključ

Napačno je razmišljati, da je popravilo stopnišč z naknadno polivanjem polimerne spojine primerno samo za industrijske prostore. Tehnologija se uporablja v pisarnah, bolnišnicah, šolah in vrtcih, v trgovinah, v podjetjih katere koli industrije.
  Polnjenje stopnišč

Cementna malta v Belgorodju

  • Cena na m3
  • Cementna malta
  • Ladijski promet
  • Za nakup
Monolith doo proizvaja in prodaja cementno malto v Belgorodju. Cementna peskana malta ustreza GOST. Vsa odstopanja so potrjena v neodvisnem laboratoriju mesta Belgorod. Rešitev je odobrena za kamen, blok zidane, izpolnite tla, tako zasebne kot industrijske kakovosti.
  Polnjenje stopnišč

Pneumosupercharger SO-241K-R11

Uporablja se pri polaganju tal, monolitnih stanovanjskih konstrukcij z uporabo panelnih opažev, izvajanjem restavratorskih del ter gradbenih in popravljalnih del na mestih, kjer velikih naprav ni mogoče uporabiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty