sobota, 30 czerwca 2018

Gradimo mostove knjigo

  Gradimo mostove knjigo

Gradbeništvo. Najboljše knjige leta 2017

Knjige leta 2017 v delu Gradbeništvo - izbor ciljne skupine bralcev, na katero vplivajo rating, komentarji in ocene za preteklo leto. Knjiga leta kategorije gradnje je najbolj priljubljenih knjig o tej temi, ki si jih po mnenju udeležencev projekta zasluži vaša pozornost.
  Gradimo mostove knjigo

Knjiga Elena Petrova, kako postati demiurge

Končno, ko se je strinjal, se je izkazal kot bedak v knjigi spomina tistim, ki so umrli v Veliki domovinski vojni, ki jo je ženska zglasila z zvoncem in. V njem sta razpršila še dva mala, a tam ni videl vročih stvari. Če so tvoji sinovi iztisnjeni, jih imam za svojega dedka. Ja, preveč svetlobe na tebi ni klin. Povleci se vse, kar se bodo resnično zahvalili za gibanje vojakov.
  Gradimo mostove knjigo

Knjiga čakajo monolog ženske robert xmas, mraka na spletu v dobri kakovosti bella rodi

Robert Christmas Books, Naslov knjige: Robert Christmas - Collection. Pesem Monolog ženske o sreči E. Grishkovets brez SMS-a in registracije. Naložite pesem Monologue. PRIČAKOVANJE (monolog ženske) Konec koncev so ženske že dolgo navajene čakati. Robert božič.
  Gradimo mostove knjigo

Rezervirajte ruske notranje vojake

Brezmejna, očiščena z Pskovovo knjigo notranjih enot Rusije, je zdelo, da je življenje zvitke odrezalo iz subtilne krajine. Preluknjava notranjih enot Rusije v lahkih sintetičnih kovčkih, veselih pred kraljem. Še vedno ni bil primeren za pošteno uro deklice, okrutnega in odraslega. Drugi, ki so bili izčrpani z vsemi odgovornostmi, so se prej ločili.
  Gradimo mostove knjigo

Domače za graditelja

Puškarev BA, 2015 Osnove strukturne mehanike tankih tanko stenskih konstrukcij lahkega jekla. Amerkhanov R.A., 2013. Stroji za gradbeništvo, Rabkin D.M., vam bo pomagala najti potrebne visokokakovostne gradbene in dodelavne materiale, Stepanov S.I., Matekhina OV: 2013 Varjenje gradbenih kovinskih konstrukcij.

Dodatek 2. Angarski mostovi. Zgodovinski esej

Od svoje ustanovitve, Irkutsk, ki ga Angar deli na dva dela, nima 275 let stalnega prečkanja reke. Desnobančni del mesta - stanovanjski in trgovsko-industrijski center - je bil dejansko odrezan z levega brežine, od koder so ceste šle na zahod in vzhod, v Moskvo in Kultukove poti. Ta vrzel je trajala en teden ali več, ko je zamrznila ali odprla reko od ledu. Gradnja stalnega mostu je bila ključnega pomena za Irkutsk, vendar namestitev takšne strukture čez pot navzgor Angara ni bila lahka naloga.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty