sobota, 30 czerwca 2018

Raztegnjena stropna namestitev

  Raztegnjena stropna namestitev

Priprava za namestitev raztegljivega stropa

Preden prevzamete najbolj zanimivo stvar - namestitev stropnih stropov, morate napeti in narediti vse grobo delo, preden osvobodite sobo iz pohištva, ki morda ne nosi povišane temperature iz toplotne pištole. Bodite prepričani, da poravnate stene, ometa ali sheathe drywall, odvisno od vaših idej. Prepričajte se, da so vogali ravne, ne pa zaobljene. To vam bo omogočilo natančnejše merjenje obsega prostora in olajšanje namestitve.
  Raztegnjena stropna namestitev

Čas in značilnosti namestitve stropa

Enostavna namestitev je ena od glavnih prednosti stropnih stropov. Ko jih namestite, se ne pojavi prah ali umazanija, po obdelavi obrtnikov ni treba opravljati splošnega čiščenja. Poleg tega celoten proces ne traja veliko časa.
  Raztegnjena stropna namestitev

Vrste visečih stropov

Krog izbire se je zožil, ostaja odločitev, ali naj se namestijo spuščeni ali spuščeni stropi. Najbolj priljubljene so tri vrste spuščenih stropov. To so stropi iz mavčnih plošč, lamelni stropi in stropi Armstrong.
  Raztegnjena stropna namestitev

Priprava za namestitev

Pri pripravi je treba navesti ničelno hitrost. To se naredi, da se zagotovi, da je zgornja meja popolnoma gladka. Obstajajo tudi označena mesta, kjer bodo nameščeni: hipoteke za lestence, stojala za reflektorje, modeli za senzorje in prezračevanje itd.
  Raztegnjena stropna namestitev

Faze namestitve stropnih stropov

Na začetku je na stene pritrjena posebna torba, na kateri bo kasneje nameščen stropni strop. Potem je priprava prostora za namestitev raztezanja strop. S toplotno pištolo se temperatura v prostoru segreje na 40 stopinj. Potem se sama platna segreje na 60 stopinj. Postane elastično in enostavno napeto. Film je pritrjen v dveh diagonalno nasprotnih kotih. Podobno z dvema preostalima kotoma. Nato držite napetost PVC-folije, ki tkanino prevaža v montažni profil in odstranjuje robove v bagueto z lopatico.
  Raztegnjena stropna namestitev

Koliko je spuščeni strop in kako lahko prihranite pri nakupu

Stretch platna, morda odlična možnost za zaključek stropov. Rešitev je poceni, enostavna za vzdrževanje, hitro nameščena in služi že dolgo. Poleg tega napetostne strukture omogočajo široko paleto domišljije oblikovalca: veliko tekstur, barv in možnosti individualne izvedbe odločitev dajejo takšne odločitve izjemno privlačne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty