środa, 27 czerwca 2018

Dekoracija poslovnega centra

  Dekoracija poslovnega centra

Najem poslovnih prostorov v Lipetsk

Za vodenje poslovnih sestankov, srečanj, konferenc v najbolj udobnih pogojih je potrebno najeti prostor za to v enem od sodobnih poslovnih centrov. Danes je najem maloprodajnih prostorov precej priljubljena storitev, kar je povzročilo resno konkurenco med poslovnimi centri.
  Dekoracija poslovnega centra

Posebnost gradnje

Razlika med nakupovalnimi in poslovnimi centri v visoki meri udobja. Iz tega razloga gradbena dela vsakega predmeta imajo lastne značilnosti, zato je treba upoštevati vsako podrobnost. Že v fazi priprave projekta je pomembno analizirati in analizirati infrastrukturo, stopnjo vseh kazalnikov in tudi predvideti možnost območja, na katerem bo stavba. Zahvaljujoč zbranim informacijam je mogoče sklepati, da je predmet koristen.
  Dekoracija poslovnega centra

BC na Kutuzovskiy Avenue

Poslovni center na postaji podzemne železnice Kutuzovskaya in Parku Victory je ena izmed najbolj donosnih ponudb za najem pisarniških prostorov. Eden od okolju prijaznih in zimzelenih krajev na zemljevidu prestolnice, predvsem zaradi lastnega parka. Na površini 3 ha raste približno 300 iglavcev in listavcev. Obstajajo razstavišča za umetniške instalacije, asfaltirane poti za pešce in kolesarje.
  Dekoracija poslovnega centra

Oddaja pisarne v okrožju Primorsky

Poslovni center Ilyich, ki se nahaja v okrožju Primorsky v Sankt Peterburgu, v neposredni bližini mestnega središča, zavzema glavno mesto.
  Dekoracija poslovnega centra

Poslovni centri v Chertanovo, SAD

Poslovni center VarshavkaSky v Chertanovo (v Moskvi v Moskvi) se nahaja na prvi liniji hiš To zagotavlja razpoložljivost BC za vse vrste prevoza in odpravlja težave pri dobavi in ​​pošiljanju blaga. Lokacija BC na varšavski avtocesti med več postaj podzemne železnice omogoča čim bolj dostopen pešcem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty