piątek, 29 czerwca 2018

Spuščena strešna konstrukcija

  Spuščena strešna konstrukcija

Značilnosti gradnje strešne konstrukcije

Tehnična opredelitev strešne strehe v celoti odraža bistvo naprave. V njegovi sestavi je samo ena ravna ravnina, ki jo tvori prvotni sistem fuga. Oba robova noge so pod zanesljivo podporo, zato brezpogojno sodijo v kategorijo naslonny.
  Spuščena strešna konstrukcija

Izračun naklona naklona

Ta parameter je odvisen od številnih dejavnikov, med katerimi je treba omeniti atmosfersko obremenitev in vrsto strešnega materiala. Če je načrtovano graditi strešno streho z lastnimi rokami, je treba posebno pozornost nameniti neodvisni izvedbi izračunov.
  Spuščena strešna konstrukcija

Ogrevanje hiše s streho

Pred nekaj leti bi bilo priporočljivo izdelati izolacijo z uporabo cementne žlindre ali gline betona. Ampak ti izolacijski materiali ne morejo zagotoviti dobre toplotne izolacije, pa tudi upreti pod vplivom dežja in taljenja snega.
  Spuščena strešna konstrukcija

Začnite z namestitvijo: navodila po korakih ↑

Pred začetkom dela je priporočljivo videti, kako se na videoposnetku z videzom gradi enosmerna streha, da bi lahko vizualno preučili celoten proces.
  Spuščena strešna konstrukcija

Zunanja streha to storite sami

Zunanja streha se pogosto uporablja pri gradnji zasebnih hiš, gazebov, kopališč in gospodarskih poslopij kot najbolj preprosta, poceni in enostavno postavljena strešna konstrukcija. Gradnja streha z rokama ne zahteva nobene posebne kvalifikacije in moči za vsakega začetnika. Gradnja strehe ne zahteva uporabe težke gradbene opreme in visokih materialnih stroškov.
  Spuščena strešna konstrukcija

Vrste modelov

Eden od razlogov, zakaj se enostopenjske strehe uporabljajo pri gradnji stanovanjskih objektov veliko redkeje kot pri gradnji pohištva in garaž, je, da ta vrsta strehe zahteva prezračevano strukturo, čeprav je to mogoče brez prezračevanja med gradnjo teras.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty