poniedziałek, 25 czerwca 2018

Gradnja 18-nadstropne stavbe

LCD "krimsko" - biser območja

Stanovanjska 18-nadstropna hiša za udobje v okrožju Leninsky v kraju Izhevsk. Prodaja stanovanj od razvijalca pod ključem. Studii, enosobni, dvosobni in trosobni apartmaji z lepim zaključkom v Iževsku.
  Gradnja 18-nadstropne stavbe

Blizu postaje podzemne železnice Dubravnaya

Stanovanjski kompleks se nahaja na križišču ulic Komissar Gabishev in Safiullina - poleg postaje podzemne železnice Dubravnaya, ki se gradi, in dve minuti od tramvajskih in avtobusnih postajališč.
  Gradnja 18-nadstropne stavbe

Apartmaji v stanovanjskih oddelkih št. 4 in 5 LCD "Vstrecha" so postali na voljo v hipoteki od SvyazBank / 30.06.2015

To pomeni, da bodo hipotekarni posojilojemalci lahko izbirali iz še večjega števila bančnih ponudb.

Razbito judovsko pokopališče v središču Gomela: mitov in realnosti. Gomelski zgodovinar je zavrnil državne medije in pojasnil, zakaj se "elitne hiše" ne morejo zgraditi na kosteh

  1. Domača stran
  2. Gomel in novice iz regije
  • 30. januar 2017 13:37
  • 15919
  • 33

st. Tokarev, 18 (mesto 1.46, "Novo mesto")

Splošne informacije

Ime glavnega gradbenega objekta je 5-nadstropna stanovanjska stavba, pos. 1.46 v mikrodistru št. 1 stanovanjskega območja "New City", Čeboksary. Stanovanjski objekt, skupaj s predvidenimi lokalnimi lokacijami na lokaciji, nudijo rekreacijska igrišča in igrišča (po stanovanjskem območju "Novy Svyatny"), ki se nahaja na zahodni strani stavbe (na območju pešpotja št. 6) in na vzhodni strani stavbe mesto "Cheboksary).

Gazirani beton in pena beton. Menimo gospodarstvo.

Priljubljenost in zasluženo zaupanje v INSI-BLOC je na trgu Chelyabinsk ustvarilo veliko število dvomljivih "analogov", vključno z neavtoklokiranimi bloki iz gaziranih betonov in bloki iz pene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty