piątek, 29 czerwca 2018

Modularne poslovne stavbe

  Modularne poslovne stavbe

Prednosti montažnih pisarn

Poleg hitrosti in enostavnosti namestitve imajo tovarne računalnika "Vesta" še druge prednosti. Zanje je značilna visoka mehanska moč, se ne bojijo negativnih zunanjih vplivov (veter, padavine, onesnaževanje in drugi). Dodatni pripomočki in naprave, s katerimi so opremljeni ti pisarni, so izjemno primerni za zaposlene in obiskovalce.
  Modularne poslovne stavbe

Montažne poslovne stavbe

  1. Posamezni projekt montažnih poslovnih stavb - brezplačna postavitev, poljubna višina stropov, sodobna dekoracija pisarne in komunikacija.
      Modularne poslovne stavbe

    Moduli so ekonomični in priročni.

    Pri izbiri pisarniških modulov za najem, dobite popolnoma opremljeno sobo z nizkimi finančnimi naložbami. Prostori so zasnovani popolnoma v skladu z vašimi zahtevami, od lokacije učilnic do sejnih sob, kuhinj in kopalnic. Možnost preoblikovanja strukture omogoča razširitev prostora zaradi permutacije stenskih plošč. Poleg tega se lahko moduli namestijo v treh nivojih. Imate možnost namestiti strukturo, ki ustreza vašim dejanskim potrebam, brez dolgoročne naložbe.
      Modularne poslovne stavbe

    CJSC SZ Electroshchit-SI je močno podjetje za proizvodnjo široke palete izdelkov gradbene industrije, modularnih in poslovnih zgradb za različne panoge.


      Modularne poslovne stavbe

    Modularne pisarniške možnosti

    Ukvarjamo se z načrtovanjem in gradnjo pisarn v obliki modularne stavbe na osnovi strgalnih konstrukcij s tlemi 1-3 nadstropij. Danes lahko kupite modularno pisarno od nas:
      Modularne poslovne stavbe

    Montažne modularne zgradbe

    Iz kontejnerjev Ryterna Modul lahko hitro zgradite stavbe do treh nadstropij za uporabo v pisarnah ali skladiščnih kompleksih, telovadnici, hotelih, šolah, trgovinah za hitro prehrano, kioskih, razstavnih dvoranah, sprehajališčih, mejnih kompleksih in drugih namenih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty