wtorek, 26 czerwca 2018

Polsuševni stroj za estrihe

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni tok tekočine, ki je potreben za hidratacijo cementnih molekul, tj. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.
  Polsuševni stroj za estrihe

Kaj je mehaniziran pol suhega estriha

Ena izmed najbolj priljubljenih in priljubljenih metod je mehanizirana kravata. Ta vrsta estriha se izvaja z uporabo posebej zasnovanih mehaniziranih naprav.

Mehaniziran estrih

Tla se štejejo za najbolj intenzivno izkoriščeno površino v prostoru, zato mora biti podlaga pod njim (estrih) brezhibna - popolnoma gladka in trpežna. Za doseganje takih kakovostnih lastnosti ročno potrebujemo ogromne stroške dela, uporabo velikega števila gradbenih materialov, veliko število gradbenih materialov.
  Polsuševni stroj za estrihe

Priprava revolucionarne osnove - estrih za tla motorja

Metoda izravnave površine s pomočjo posebne opreme je priljubljena in na zahtevo. Pri delu uporabljamo polipropilenska vlakna, kar poveča zanesljivost končne osnove.
  Polsuševni stroj za estrihe

Zahteve SNiP na tla

Značilnosti podlage tla, ne glede na material in tehnologijo namestitve, morajo biti v skladu s standardi gradbenih standardov in pravil "Tla". Urejajo indikatorje estriha:
  Polsuševni stroj za estrihe

Kaj je pol suhega estriha

Med vsemi vrstami izenačevanja tal v sobah si zasluži posebno polsušno estrih. Tla se izravnava z močno mešanico cementa in peska z dodatkom vode v strogih razmerjih. Povečana obstojnost prevleke izravnave plasti se doseže s pomočjo ojačitve kovinske mreže ali uvedbe polipropilenskih vlaken v raztopino. Ojačevalna mreža se uporablja za napravo za talno ogrevanje, če debelina estriha presega 7 cm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty