czwartek, 28 czerwca 2018

Namestitev oken

  Namestitev oken

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.
  Namestitev oken

Merjenje in naročanje oken

Podrobneje razmislimo o merjenju okna v odprtem oknu brez zunanje četrtine (vrsta opek, ki štrli v notranjost okenskega odprtina na zunanji strani stene), nato pa navaja značilnosti nestandardnih situacij.
  Namestitev oken

Namestitev po GOST

Sodobna plastična okna zahtevajo ustrezno montažo. Pri nameščanju plastičnih oken je treba upoštevati vse prihodnje obremenitve na okencu: mehansko, temperaturo in kemično. Njegova funkcionalna obstojnost je odvisna predvsem od pravilne namestitve okna.
  Namestitev oken

Tehnologija namestitve plastičnih oken: navodila za vgradnjo

Treba je omeniti, da morajo plastične okenske konstrukcije, ki so nameščene v stanovanjskih prostorih, izpolnjevati standarde in zahteve, določene v več SNiP-jih (npr. II-12-77 "zaščita pred hrupom") in državnimi standardi. Prav tako je treba namestiti okna ob upoštevanju tega regulativnega okvira, zato je precej težko namestiti okno sami. Namestitev oken v zimskem času ima še več odtenkov, na primer je nemogoče delovati pri temperaturah pod -15 o C.
  Namestitev oken

VEKA-WHS

Gospodarski potrošniki Ali ste brezvestna oseba, ki želi kupiti nova plastična okna? Naredite popoln nakup, ko vsak peni v računu, lahko!
  Namestitev oken

Pripravljalna faza

Ob izdelavi okna od proizvajalca svetujemo strankam, da skrbno pregledajo strukture za mehanske poškodbe. Po namestitvi PVC oken ni mogoče zamenjati in vrniti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty