sobota, 30 czerwca 2018

Vgradnja lesenih podov

  Vgradnja lesenih podov

↑ Postavitev tal in izbira lesa

Tla v leseni hiši v prvem nadstropju so položena na tla in so sestavljena iz naslednjih elementov: hlodi, dna, hidro in toplotna izolacija, talne obloge in talne obloge. Namestite celotno konstrukcijo na nosilce ali podporne stebre iz opeke ali betona. Med tlemi in tlemi je podzemno, ki je temeljito prezračeno za ohranjanje lesa v optimalnem stanju in ustvarja mikroklimo prvega nadstropja.
  Vgradnja lesenih podov

Splošna pravila za izgradnjo lesenega poda

Najbolje je, da vse delo opravite ob koncu ogrevalne sezone. To je posledica vlažnosti zraka in lesa. V tem obdobju je najmanjša možnost, da bodo talne plošče absorbirale preveč vlage. Če še vedno potrebujete leseno dno poleti, je najbolje počakati, da bo vreme ostalo sončno in suho najmanj teden dni.
  Vgradnja lesenih podov

Naprava je lesena tla na betonskem podstavku

Ko je naprava neposredno na plošči, morate pripraviti osnovo. Za to mora biti površina ravna. Če temu ni tako, naredite dodatno nivelacijsko plast z estrihi. Nato očistimo ostanke in prah. Po tem izdelajo hidroizolacijo in polaganje materialov, kot so vezane plošče, OSB, iverne plošče.
  Vgradnja lesenih podov

Tla na stebrih

Najprej morate odstraniti del zemlje pod zemljo. Če želite to narediti, počistite tla v podzemnem prostoru najmanj pol metra globoko. Pokrito nastalo votlino z gramozom, ruševinami ali rečnim peskom. Vsaka plast vlivajte z vodo in pazljivo obrišite. V končnem rezultatu mora raven pokopanega materiala za dvajset centimetrov presegati raven tal v bližini hiše.
  Vgradnja lesenih podov

Izdelava lesenega dna v hlodih: možnosti za gradnjo tal

Mnogi lastniki stanovanj izbirajo lesena tla, ki temeljijo na okolju prijazni pritožbi. Že več tisoč let živi v harmoniji z drevesom, v tem času pa se je med njimi pojavila tudi vrsta simbioze.
  Vgradnja lesenih podov

Vse, kar potrebujete za dnevnike ↑

Zastavice so lesene ali polimerne palice različnih oblik in velikosti, ki se nahajajo pod zaključnim premazom. Glavne prednosti uporabe te metode:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty