poniedziałek, 25 czerwca 2018

Tuš v Lerua Merlen

  Tuš v Lerua Merlen

Tuš kabine brez hidromasaže

Tuš kabine brez hidromasaže so najboljša možnost za tiste, ki iščejo poceni dizajn brez obilo nepotrebnih funkcij, ki niso tako bistvene in nujne, vendar vedno povzročijo znatno povečanje stroškov.
  Tuš v Lerua Merlen

Naprave s hidromasažo

Številne elitne naprave so predstavljene s polkrožnimi, kvadratnimi in asimetričnimi modeli. Velikost nakupa je izbrana glede na dimenzije prostora. Oblika razširjenega ventilatorja, kotna izvedba. Lokacija je primerna za kvadratni prostor. Izdelek je primeren za namestitev v majhno kopalnico, ki ustvarja optimalno kopalne pogoje.
  Tuš v Lerua Merlen

Prvi mit: samo elita lahko privošči ta užitek.

Danes skoraj vsakdo lahko privošči namestitev tuša doma. Izbrati morate le ustrezno velikost in finance. Če imate majhno kopalnico in celo nekaj denarja, potem lahko postavite ploščico, naredite hidroizolacijo, obesite mešalnik in namestite ogrado za tuš, ki je sestavljena iz vrat in pladnja.
  Tuš v Lerua Merlen

Glavne vrste tuš kabine

Leroy Merlin svojim strankam ponuja široko paleto notranjih, odprtih in vgrajenih kabinah. Odprta kabina so montažna zgradba brez strehe. Zelo pogosto so takšne kabine nameščene v steno med dvema nišama. Torej, če ima vaša kopalnica majhne dimenzije, je najprimernejša možnost za optimalno namestitev sanitarne sobe odprta prha.
  Tuš v Lerua Merlen

Odjava in dostava

Za nakup kabine za tuširanje in dodatke po ugodni ceni naročite na spletu. Dostava v Moskvi bo naslednji dan po potrditvi prijave v primernem času za vas. Plačilo se opravi kurirju v gotovini.
  Tuš v Lerua Merlen

Trgovina "Leroy Merlin" v Stroginu

Kako voziti

Naslov: 143404, Moskovska regija, Krasnogorsk okrožje, p / o Krasnogorsk-4, 66 km Moskva obvoznica, nakupovalni center "Leroy Merlin"

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty