poniedziałek, 25 czerwca 2018

Terem

  Terem

Prednosti hiš od proizvajalca

Lesene hiše imajo zaradi številnih pozitivnih lastnosti lesa številne prednosti. Med vsemi prednostmi je nekaj glavnih: prijaznost do okolja, visoka toplotna izolacija in zvočni izolatorji, zmožnost lesa "dihati", moč, vzdržljivost in mnogi drugi.
  Terem

Skelet v omari in kraljevska žalitev

Ko je bil gozdo odstranjen iz hiše in se je v javnosti pokazal v svoji slavi, ni pričakovala pričakovane navdušene reakcije. Nasprotno, moskovska družba se je srečala z videzom pravljičnega stolpa precej previdnega. In trgovci in strokovna arhitekturna skupnost. Ne vse, seveda, ampak samo nekaj.
  Terem

Dostava obrokov v pisarno

Ali še vedno mislite, da potrebujete kosilo? Kijev in mnoga mesta že dolgo uporabljajo storitve uvoženega doma kuhanje. To je okusno in poceni, in prihrani veliko časa. In kako izbrati med vsemi ponudbami na trgu: kakšna dostava obrokov Kijevu zapusti ravnodušne že več let? To skrivnost vam bomo razkrili! Ampak najprej pomislimo, zakaj bi morali sami izbrati dobro kakovostno hrano iz kuhinjske kavarne?
  Terem

Gotsko "združenje" v Tsarskoye Selo

Letos Tsarskoye Selo v zadnjih devetih letih pripravlja morda najbolj nenavadne "združenja", čeprav je veliko bolj nenavadno. Tema gledališke modne revije je bila "gotika: novi pomeni". Ne bodo poudarjeni samo zaradi požara inkvizicije, viteških turnirjev, temveč tudi razstave muslimanskih oblek za molitev.
  Terem
  Terem

V Smolensku je za turiste zaslužil štiriindvajseturno telefonsko linijo

Od 29. junija 2017 lahko turistični informacijski center Smolensk Terem pokliče okroglo "vročo črto" turističnega informacijskega centra. Turistični informacijski center Smolensky Terem je brezplačen turistični informacijski servis, kot je npr.

Preberite več na spletnem mestu smolgazeta.ru

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty