środa, 27 czerwca 2018

Hitro polaganje ploščic na tla

  Hitro polaganje ploščic na tla

Dodatna priporočila

Keramične izdelke za tla je treba kupiti z maržo 10%. Presežek materiala bo šel z ostanki in še eno zakonsko zvezo. Pri postavitvi diagonalno se ta številka poveča na 15%. Osnova za polaganje mora biti enaka in močna. Ali je mogoče ploščice postaviti na omet? Bolje, da tega ne storim. Tudi sledi barve in masti, olja in starih premazov se popolnoma strgajo. Polaganje lahko izvedemo samo na osnovnem sloju. Tla spojine se uporabljajo, kot sledi: "Cerezit CN94", "Plitonit-grunt-supercontact" ali "Betonokontakt". Uporabljajo se v dvojnem sloju. Polaganje premaza je možno le po popolnem sušenju tal.
  Hitro polaganje ploščic na tla

Izbira kakovostnih ploščic za vaš dom

Kako narediti kakovostno obnovo doma in ploščice na desni površini? Najprej morate izbrati prave materiale in opremo. To je mogoče storiti samo v primeru natančne analize vseh dejavnikov in značilnosti. Preden postavite ploščico, morate določiti vrsto prostora, v katerem bo dekoracija. Poleg tega morate paziti na kraje, kjer se bo gradil material.
  Hitro polaganje ploščic na tla

Izbira konsistence lepila

Naslednja pomembna točka, ki jo je treba posvetiti pozornost, je doslednost lepila za ploščice. Če je za tradicionalno polaganje ploščic dovolj, da upoštevate priporočila proizvajalca lepila in da olajšate polaganje ploščic, je mogoče lepilo malo tanjšati, potem pa pri polaganju ploščic na neravnih tleh je drugačen pristop.
  Hitro polaganje ploščic na tla

Premazi / Hidroizolacija

EG epoksi primer

Epoksidni dvokomponentni premazni premaz za izboljšanje oprijema in oprijemljivosti na površinah, izpostavljenih visokim obremenitvam. Uporablja se tudi kot ulivna smola za polnjenje razpok v tleh. Za zunanjost in notranjost.
  Hitro polaganje ploščic na tla

Pripravljalna dela

Za začetek - popolnoma razstavite star prevleko, še posebej, če je laminat, parket itd. Če ste postavili staro ploščico, lahko poskusite položiti ploščice na to ploščico, vendar jo kompatibilna s ploščicami na tleh izključi. Če ste preveč leni, da ga odstranite (čeprav vam strokovnjaki svetujejo, da to storite), vzemite puncherja v svoje roke in premagajte svoj pokrivni premaz, to je odstranitev zastekljene plasti, s tem pa izboljšate oprijem. Naprej - celotno površino odprite s posebnim premazom, ki bo deloval tudi za oprijem.
  Hitro polaganje ploščic na tla

Funkcije pri delu z DLS sistemom

Raven ni bila preklicana!

Ko uporabljate sistem, se morate spomniti na eno stvar - potrebna je tudi začetna poravnava površine ploščic. Pomembno je, da pravilno nastavite prvo vrstico. Za veliko ravnino je potrebno nadzorovati celotno površino, tako da lahko po tradicionalni metodi postavite dve vrstici (vzdolž dolge in kratke stranice ravnine): po ravni, s klini in križi. V nasprotnem primeru z »pregrevanjem« vrstice za ploščice po vrsti na koncu ravnin lahko napišete napako in presegate nivo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty