sobota, 30 czerwca 2018

Tegola

  Tegola

Program barvne izbire prilagodljive ploščice Tegola za dom. (odpre se v novem oknu)

Bazaltne granule - prednosti najtežjih kamnin

Keramični čipi, ki v večplastni mehki strehi TEGOLA služi kot zunanja zaščitna in dekorativna plast, sestavljajo bazaltne zrnce. Bazalt je ena od najtežjih kamnin v naravi. Bazaltni granulat sploh ne absorbira vlage, kar poveča zanesljivost in vzdržljivost skodle s tako zaščitno plastjo.
  Tegola

Prednosti mehke ploščice TEGOLA

  • Majhni odpadki ("trim"), tudi s kompleksnimi strešnimi konfiguracijami.
  • Odporen na gnitje, vodoodporen in negorljiv.
  • To je dielektrični, zato ne kopiči statične elektrike.
  • Enostavna namestitev.
  • Visoka raven zvočne in toplotne izolacije.
Pri izdelavi fleksibilnih bitumenskih ploščic je Tegola uporabljala klobučevino, impregnirano z bitumnom, to je na osnovi steklenih vlaken ali organske celuloze. Kot zunanji sloj se uporablja bodisi mineralna mletja ali bazaltni granul, ki ščiti ploščice pred ultravijoličnimi sevanjemi in daje različne barvne odtenke.
  Tegola

TEGOLA Alaska / Master J

Ploščica Alaska (Master J) je izdelana na poseben način v dveh slojih s prekrivanjem, ki daje volumnu strehe. Takšna nekonvencionalna oblika je v idealnem primeru združena s tako strogo urbano arhitekturo kot naravno krajino. Krasi ne samo stavbo, temveč tudi pokrajino. Ona se ne boji kakršnih koli temperaturnih padcev, nejasnosti vremena ali celo let.
  Tegola

Tegola Top Shingle Fleksibilna ploščica Top Shingle združuje priljubljene modele klasičnih oblik in najbolj priljubljene barvne rešitve z majhnimi modulacijami. Zagotovljena kakovost TEGOLA v sodobnem dizajnu.

Skodle Tegola

Prožna ploščica Tegola je prejela ime italijanske družbe z istim imenom za proizvodnjo strešnih materialov. Znana in priznana po vsem svetu.
  Tegola

Izbor dodatkov

Za visokokakovostno namestitev morate uporabiti izvirne sestavne dele: oblogo in konec preproge, bitumenska mastika. Vse to boste našli v naši spletni trgovini na zavihku »Dodatki« za vsak specifičen model ploščice. Poleg tega blagovne kartice vsebujejo informacije o tehničnih značilnostih materiala in izbranega blaga, ki ga boste morda potrebovali pri vgradnji strehe: vinil soffits, drenažni sistemi, strešna okna in filtri za vodne hlape, strešni ventilatorji, varnostni elementi za strešne strehe. Vse to območje je na zalogi v Moskvi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty