czwartek, 28 czerwca 2018

Gradnja hiš v regiji Sverdlovsk

  Gradnja hiš v regiji Sverdlovsk

Sledite gradnji hiše na spletu

Odprli bomo dostop do vašega osebnega računa, kjer se pojavijo tedenska poročila o gradnji vaše hiše. Namestite spletno kamero, da si lahko ogledate gradnjo.

Celoten obseg storitev za gradnjo hiš v Yekaterinburgu

Zemeljsko življenje kot alternativa prašni in živahni Ekaterinburg se vse bolj zanimajo sodobne družine Uralov. In resnica je, kaj bi bilo lahko bolj udobno kot živeti v zasebni hiši, na ločeni parceli, blizu narave in daleč od hrupa avtomobila? Zato gradnja hiš vsak dan postaja vse bolj priljubljena v Ekaterinburgu.
  Gradnja hiš v regiji Sverdlovsk

Polistirenski bloki

Polistirenski betonski bloki so odličen gradbeni material, ki se aktivno uporablja tako za izolacijo fasad kot tudi za izgradnjo zunanjih sten stavbe, pa tudi za notranje pregrade. V svoji strukturi je polistirenski beton podoben peno betonu ali beton. Poleg tega ima tudi relativno majhno težo.

Artyomovsky Ostale novice 10.6.16

Ministrstvo za stanovanjske in komunalne storitve je vzpostavilo indeks za dvig minimalnega prispevka za popravila kapitala. / Trije pijani Jekaterinburg napadel posadko PPS (PHOTOS). Napadalec senzacionalnega primera MUGISO je lahko vpleten v napad na sodnega izvršitelja. Preberite več
  Gradnja hiš v regiji Sverdlovsk

Ste se odločili zgraditi leseno hišo? Začnite s projektiranjem

Dogovorite se, da so lepota, udobje in velikost osebne želje, in vsaka oseba ima svoje ideje o idealu. Zato bomo začeli graditi vašo hišo s poglobljenim pogovorom in temeljito in premišljeno izvedli razvoj projekta.

Gradnja hiš in vikend na ključ

Z našo najširšo bazo kočijskih vasi v Jekaterinburgu in regiji lahko brez težav poiščete želeno možnost. Hkrati v obstoječem katalogu lahko najdete različne ponudbe:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty