czwartek, 28 czerwca 2018

Kako spremeniti toaletni video

  Kako spremeniti toaletni video

Izbira novega WC-ja ↑

Seveda, morate začeti z nakupom novega WC-ja. Pomembno je razmisliti o lokaciji izpusta in pritrdilnih elementov. Sodobna klasifikacija straniščne školjke ima 3 predmete:
  Kako spremeniti toaletni video

Približne možnosti priključitve in prilagajanja

Prepričajte se, da ni puščanja, voda za rezervoar je ponovno blokirana, voda iz rezervoarja je izsušena, stranišče pa je treba rahlo dvigniti in nagniti nazaj, da odteče čim večje količine vode in brez gub. Odcedimo vodo in odklopimo valovitost, še naprej zamenjamo. Perforator ali udarna vrtalna lučka so izvrtane luknje za montažo. Zelo pogosto se za namestitev straniščne školjke uporablja gumijasta obloga, ni potrebno, silikon bo nadomestil gumijasto podlogo.
  Kako spremeniti toaletni video

Priprava za demontažo stranišča ↑

Pred začetkom dela je priporočljivo umivati ​​stranišče in ga obravnavati s kakršnim koli razkužilom. Ali pa vsaj sperite z vodno raztopino antiseptike, na primer običajno "belino". V vsakem primeru je razstavljanje najbolje izvesti v zaščitnih rokavicah, da bi zaščitili roke pred umazanijo in mikrotravami. Iz orodij, ki jih potrebujete, da pripravite lomilnico in ključe različnih velikosti. Poleg tega potrebujete vedro in veliko krpe.
  Kako spremeniti toaletni video

Primeri, v katerih je potrebno namestiti izključno valovite cevi:

  1. Ko je stranišče nameščeno z aksialnim pomikom glede na vtičnico.
  2. Ko pridobljeni toalet ni vrsta sprostitve, ki jo imate doma.
Vendar pa obstajajo tudi pomanjkljivosti, da se zavedamo:
  Kako spremeniti toaletni video

Pripravljalne dejavnosti

Pripravljalni ukrepi se v tem primeru zmanjšajo za nakup nove straniščne školjke, pa tudi za pripravo vseh potrebnih orodij za obratovanje. Preden izberete ustrezen vzorec sanitarne naprave, morate skrbno razumeti konstrukcijo in značilne dimenzije starega.

Zamenjava stranišča z lastnimi rokami: odstranite staro in namestite novo sanitarno napravo

Za namestitev novega WC-ja morate najprej odstraniti staro. Želite, da je ta postopek enostaven in hiter? Potem dobite podoben model. V tem primeru bodo faze dela naslednje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty