poniedziałek, 25 czerwca 2018

Začasna zasnova strehe

  Začasna zasnova strehe

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Začasna zasnova strehe

Pravila za vgradnjo špirovcev

Če je za streho predvideno izolacijsko polaganje, je treba ploščice namestiti na naslednji način. Skoraj vsi grelniki imajo standardne dimenzije 600 cm ali 1200 cm, zato je rasterni korak najbolje izveden pri 1,2 m. Lažje je izolirati in ga po potrebi malo poravnati.
  Začasna zasnova strehe

Programska oprema za strešne kritine

Moderni arhitekti v oblikovanju z uporabo programske opreme in 3D modeliranja. To vam omogoča, da dobite najbolj popolno sliko prihodnje strukture strehe, jo izračunajte za stabilnost pod vplivom obremenitev in po potrebi izvedite nekaj prilagoditev. Program oblikovanja strehe upošteva vse te dejavnike in po vnosu začetnih podatkov zagotavlja možno različico strehe.
  Začasna zasnova strehe

Izračun sistema trmov

Najsvetlejši in najbolj izrazit predstavnik razreda pokvarjenih streh je pentagonalen dizajn z jasno razliko v pobočjih pobočij. Tudi, ne da bi se s tem ukvarjali s specifičnostjo svoje konstrukcije, lahko razumemo, da je sestavljen iz dveh stopnic, ki jih dvignemo na drugo. Na spodnji trdni ravni je podstrešje, ki je dalo drugo ime pokvarjenim streham. Manjša voluminozna vrhnja stopnja krona spodnjega dela določa obliko strukture v območju grebena.
  Začasna zasnova strehe

NOMENKLATURA AVTOMATIH KOMPLEKS, KOMUNIKACIJSKIH SISTEMOV IN INFORMATIZACIJE

Dano nomenklatura je opremljena s funkcionalnimi bloki za različne namene, ki so del visokih stavb.
  Začasna zasnova strehe

Posamezna zasnova lesenih hiš

Posamezna zasnova lesenih hiš

Oblikovanje je prvi in ​​zelo pomemben korak pri gradnji vašega doma. Le dobro zasnovan projekt bo lahko zagotovil zanesljivost, funkcionalnost in privlačnost prihodnjega doma.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty