wtorek, 26 czerwca 2018

Dokončanje hiše zunaj z ometom

  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Kako uporabiti dekorativni omet lupine

Pred nanašanjem ometnega mulja je treba površino pripraviti, gladko, brez kapljic, odstraniti odvečne malte iz spojev in jih lepiti z ometno mrežo. Ena od najpreprostejših in najbolj zahtevanih aplikacijskih tehnologij je dež (vertikalne črte), struktura se navpično nanaša naenkrat, neobdelana raztopina, trakovi, v nasprotnem primeru bodo sklepi vidni.
  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, poliuretanske izolacije in klinker ploščic, ki služijo kot zaščita pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Kako opraviti omet na zidni izolaciji

Pri opravljanju ometov na težkih delih fasade se ometne plasti izvajajo v ojačitveni izvedbi. Takšna mesta na fasadi so prikazana na sliki:
  Dokončanje hiše zunaj z ometom

Dekorativne fasade

Dekorativna dekoracija fasade hiše - to je zadnji del tega dela. Prva faza je pripravljalna dela. Stara barvna plast, zastarele gradbene in končne materiale, rdečih madežev, sledi (običajno puščajo glivico in plesen, druge aktivne organizme) - vse to je temeljito očiščeno s površine fasade.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty