wtorek, 26 czerwca 2018

Zvarite streho z lastnimi rokami

  Zvarite streho z lastnimi rokami

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Zvarite streho z lastnimi rokami

Vrste valjanih materialov

Vsi zidani strešni materiali imajo osnovo. Vodotesne lastnosti deponirane strehe zagotavljamo z uporabo več dodatnih slojev. Za zunanjo uporabo se uporablja poseben preliv (grobozrnat, drobnozrnat), ki ga lahko izdelamo iz skrilavca, sljude ali peska. Včasih ima deponirana streha zunanjo plast v obliki kosmičev, folije, fiksirane na zunanji plasti.
  Zvarite streho z lastnimi rokami

Priprava za vgradnjo mehke rolne strehe

Mehki vodilni premaz za streho se uporablja kot samostojna prevleka večinoma ravnih površin z nagibom, ki ne presega 25 stopinj.
  Zvarite streho z lastnimi rokami

Materiali za mehko kritje

Ruberoid je najbolj poceni in navaden material. Narejen je iz strešnega kartona, impregniranega z bitumnom. Po tem je prevlečena z mešanico bolj trdnega bitumna z mineralnim polnilom, posuta s posebnim prahom na vrh. Takšna streha ne bo trajala več kot pet let. Toda, če se vlakna iz steklenih vlaken doda sestavi ruberoida, se njegova življenjska doba podvoji.
  Zvarite streho z lastnimi rokami

Prednosti in tehnične značilnosti nadgrajene strehe

Ta prevleka ne spada v kategorijo elite, vendar se pravično uvršča na trg gradbenih materialov. Prednosti zgrajene strehe so nesporne in jih je mogoče dati že dolgo, vendar se je treba osredotočiti na glavne značilnosti.
  Zvarite streho z lastnimi rokami

Na kratko opišite parametre, pomembne za gostitelja.

Rok trajanja takšnega materiala je do 30 let, se uporablja kot streha za stavbe in kot hidroizolacijo mostov in viaduktov, predorov in garaž, kanalov in bazenov. V vseh regijah Rusije ta univerzalna prevleka, imenovana tudi hidroizolacija, stekloizol ali valjana hidroizolacija, najde svojo uporabo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty