czwartek, 28 czerwca 2018

Razstavljanje starega lesenega poda

  Razstavljanje starega lesenega poda

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Razstavljanje starega lesenega poda

Demontaža betonskih tal

Demontaža betonskih podov je v prvi vrsti sestavljena iz razstavljanja v majhne delce za naknadno odstranitev po cesti. Ena od možnosti za takšno demontažo je diamantno rezanje, skozi katerega se lahko hitro in učinkovito razstavljanje betonskih tal izvede. S pomočjo diamantnega rezanja se razstavljanje betonskih tal lahko izvaja na težko dostopnih mestih in v razmerah omejenega prostora.
  Razstavljanje starega lesenega poda

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče zagnati, dokler se sledovi starih ozadij ali barve ne odstranijo. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.

Remont tla vključuje naslednje korake:

  • odstranitev obrabljenega premaza
  • izravnavanje z estrihom ali vgradnjo podlage
  • polaganje končne prevleke.
Prav tako ni priporočljivo razstaviti starega nadstropja samostojno, ker lahko poškodujete osnovo in nato količino potrebnega dela, zato se bodo stroški bistveno povečali.

Odstranjevanje starega parketa v Sankt Peterburgu

Preden se izvedejo kakršne koli vrste parketov, je potrebno najprej pripraviti podlago in šele nato namestiti novo tla. Pri zamenjavi zgornje plasti prevleke: laminat, parket ali linolej, je potrebno odstraniti stari premaz, da sprostite podlago za nov parket ali drugo nadstropje za pripravo.
  Razstavljanje starega lesenega poda

Začetek razstavljanja starih nadstropij

Odstranitev talnih oblog v stanovanju se začne z odstranjevanjem podstavkov. To zahteva minimalno orodje - izvijač in lovilec žebljev. Postopek je naslednji:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty