czwartek, 28 czerwca 2018

Gradnja trgovine na vaši spletni strani

  Gradnja trgovine na vaši spletni strani

Kaj storiti (v smislu, katere dokumente izdaje), da se lahko ustanovi trgovino na svojem zemljišču? Zemljišče 15 hektarjev s hišo. Imenovanje - IZhS, kategorija zemljišč - dežele naselij. Želim odpreti trgovino z živili.

Ali je res, da veliko...

Registracija vtičnice, pridobitev licenc za blago, za katero je potrebna licenca. registracija kot samostojni podjetnik. Vse Še posebej - če se zemljišče - lastništvo
  Gradnja trgovine na vaši spletni strani

Pridobitev gradbenega dovoljenja za individualno stanovanjsko gradnjo

Vsak lastnik mesta prej ali slej razmišlja o tem, kako zgraditi svojo hišo ali drug objekt posamezne stanovanjske gradnje.
  Gradnja trgovine na vaši spletni strani

Sprememba dovoljene rabe kmetijskih zemljišč

Sprememba dovoljene uporabe zemljiške parcele je potrebna v primerih, ko je na primer na kmetijskih zemljiščih načrtovano graditi ozemlje s stavbami, v našem primeru z domovskimi hišami.

Glavne faze pridobitve dovoljenja za izgradnjo trgovine

Če je potrebno spremeniti vrsto dovoljene uporabe zemljišča, je treba lokalne oblasti obrniti na paket dokumentov o spremembi zemljišča. Če je bil odlok izdan, se obrnite na Urad zvezne službe za državno registracijo in kartografijo, podajte izjavo o vzorcu tipa. Strokovnjaki bodo po potrebi izdali ločeno lastninsko pravico na razmejenih zemljiščih.
  Gradnja trgovine na vaši spletni strani

Kaj se lahko gradi na zemljiščih IZhS?

Zgoraj smo že omenili, da je mogoče graditi na zemljišču za individualno stanovanjsko gradnjo. To v glavnem vključuje stanovanjske stavbe, to je hiše ali parcele za druge objekte.
  Gradnja trgovine na vaši spletni strani

Kakšna mora biti garaža?

Takoj je treba omeniti, da nobena taka stavba ni primerna za odpiranje trgovine v garaži. Navsezadnje mora biti vtičnica opremljena in primerna za shranjevanje blaga v njej in iskanje prodajalca.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty