piątek, 29 czerwca 2018

Popravi mehko streho

  Popravi mehko streho

Možne pomanjkljivosti mehke strehe

Za pravočasno preprečevanje neprijetnih trenutkov, povezanih s kršenjem celovitosti strešne kritine, je treba streho hiše redno pregledovati zaradi prisotnosti take škode kot:
  Popravi mehko streho

Ko potrebujete popravila ↑

Da bi razumeli, koliko dela pričakuje mojster, je treba vzpenjati na streho in oceniti škodo. Pri pregledu je treba upoštevati naslednje točke:
  Popravi mehko streho

Določitev lokacije škode

Sledi kršitve celovitosti prevleke se v obdobju aktivnega snega in padavin ne pojavljajo vedno. Čeprav mokrega stropa zaradi padavin v tekočem stanju, je obloga podstrešja, navlaženih špirovcev razumno upoštevana kot absolutna vrednost. Zdi se, da se atmosferska vlaga, ki je nekaj časa prodrla pod pokrov, najprej "teče" na hidroizolacijo, nato pa se vpije v vrzel, ki se je končno pojavila na svoji poti. V skladu z ljudsko modrostjo bo voda vedno našla "luknjo", lahko pa je tudi "kamen, da se izostri". Kje se lahko ukvarjamo z njenim vplivom na izolacijo izolacijskega sistema v lesenih nosilcih, embalaži in mineralni volni.
  Popravi mehko streho

Tehnologija prenove mehke strehe

Pred začetkom dela na hidroizolaciji premaza bitumensko-polimerne emulzije "TECHNOPROK" je treba namestiti in zavarovati vsa inženirska in strešna komunikacija (oba popravljena in nova): drenažne pipe, raztezne spone ekspanzijskih spojev, parne cevi in toplotno izolacijo (če bi jih bilo treba nekje nadomestiti).
  Popravi mehko streho

Tehnologija in zaporedje popravil z lastnimi rokami

Zaporedje popravil strehe mehke strehe je odvisno od strešnega materiala, ki ga uporabljate. Lahko je tako valjani gradbeni material in fleksibilen strešnik. Tehnološko je, da je njihova namestitev odvisna od variante strehe (ravno in plosko).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty