niedziela, 24 czerwca 2018

Kaj je kit

  Kaj je kit

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Kaj je kit

Načela uporabe kiti glede na delovno površino

Puttying je zelo težko proces. Da bi dosegli dober končni rezultat, ni dovolj kupiti lopatico, razredčiti zmes in ga razmažiti na stene. Treba je poznati načela redčenja in uporabe rešitve. Upoštevajte, da so pri različnih površinah drugačni.
  Kaj je kit

Video parketna dela: krtače

Pri izvedbi parketov je zelo pomembno, da razumejo, da se kiti vrzeli lahko izvede v več plasteh. Ta metoda se uporablja v razmerah, ko je velikost vrzeli velika ali pa parket ne drži dobro, v takšnih situacijah pa en sloj parketa ne bo mogel popolnoma zapreti prostora in doseči največjega učinka.
  Kaj je kit

Putty drywall do-it-yourselfers.

Preden začnete mavčno ploščo iz mavca, seveda ga je treba namestiti na steno ali na strop in obdelati s temeljnim premazom. Pred mavčnim kitiramom počakamo, da se posuši posuši, nato pa nadaljujemo z tesnjenjem spojev med pločevinami.
  Kaj je kit

Začnite s pripravami za uspešno zaključitev ↑

Potrebno je temeljito očistiti delovno površino stropa od pilinga končnega materiala in bele pege. Z lopatico morate odstraniti sloj starega kita, lahko uporabite tudi majhen kladiv, odlepite odvečne plasti z lahkotnimi in čednimi udarci.
  Kaj je kit

Kiti parket kit:

Najprej je treba reči, da se kiti uporablja za prikrivanje majhnih razpok, za izravnavo parketa, za izboljšanje splošnega videza tega tla. Obstaja tudi praktična funkcija - parket brez vrzeli manj potegne, traja dlje, les na koncih je zaščiten in ne bo gnil, kar je pomembno. Talne obloge izgleda veliko bolje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty