środa, 27 czerwca 2018

Montaža vrat v novi stavbi

  Montaža vrat v novi stavbi

Zaporedje popravila stanovanja

Nakup stanovanja je veliko veselje, vendar daleč od razloga, da se sprostite. Če ste se odločili sami popraviti, vam bomo povedali, kakšne faze dela in zaporedja popravil v vsaki sobi in apartmaju kot celoti.
  Montaža vrat v novi stavbi

Montaža notranjih vrat v starem in novem stanovanju

Nova notranja vrata se lahko namestijo v nove stavbe ali v prostorih z velikim remontom in popolno zamenjavo dekoracije ali pa jih lahko preprosto nadomestijo zastarela ali poškodovana v stanovanju, kjer ni več popravila. To sta dve različni situaciji, za katero se morate pripraviti vnaprej.
  Montaža vrat v novi stavbi

Namestitev zank in zaklepanje

Obstaja veliko različnih tečajih in ključavnic, njihova velikost pa se zelo razlikuje. Toda za lažjo namestitev upoštevamo priporočene standarde, ki določajo, da mora biti od roba zgornje zanke do roba platna 200 mm in tudi od dna 200 mm. In od tal do vratnega ročaja od 1000 do 900 mm, pogosto na platno sami, proizvajalci opozarjajo na kraj namestitve ključavnice.
  Montaža vrat v novi stavbi

Zamenjava ključavnic v novih stavbah

Pri nakupu stanovanja v novi stavbi je pogosto potrebno zamenjati ključavnice. V nekaterih primerih je na vratih razvijalca nameščena le ena ključavnica. Na žalost mehanizem zaklepanja ne ustreza vedno visokim standardom kakovosti in zanesljivosti. Zato vam bo poceni zamenjava ključavnic v novih stavbah s pomočjo storitve »Locks-SAO« pripomogla k temu, da se boste izognili neprijetnim situacijam, ne da bi se bojili varnosti vašega novega doma, gradbenega materiala in drugih osebnih stvari.
  Montaža vrat v novi stavbi

Priprava na merjenje vrat.

Seveda, če nameravate le zamenjati vratno krilo, ne da bi spremenili zasnovo škatle, lahko merite sami. V tem primeru izmerjena širina in dolžina starih vrat.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty