środa, 27 czerwca 2018

Zamenjava strehe

  Zamenjava strehe

Odstranitev stare strehe

Odločitev o delnem ali popolnem popravilu strehe je bila izvedena. Naslednja stopnja zamenjave strehe - je razstavljanje starega premaza. Če se skrilavec uporablja kot tla, je potrebno odstraniti kladivo in kladivo. Če v prihodnosti lastnik hiše ne namerava uporabljati pločevine, lahko v skrilavca prebijete luknje v krajih, kjer je pritrjen na zaboj in vrže liste na tla. Če je ponovna uporaba pomembna, je treba delo pri odstranjevanju starega skrilavca narediti bolj previdno in vedno z asistentom.
  Zamenjava strehe

Vzroki nagibanja strehe na pobočjih ↑

Če je s sorazmerno ravnim grebenom vidna deformacija strešne površine na enem ali obeh pobočjih, je to posledica deformacije zgornjega dela noge. Pri pregledu stanja špirovcev bodite pozorni na njihovo ravnost in preverite tudi celovitost materiala: ne sme biti razpok in globokih razpok.
  Zamenjava strehe

Rekonstrukcija strehe mehkih ploščic na jekleni pločevini

Skodle so precej trpežne, jih je težko poškodovati, vendar še vedno imajo svoj rok uporabnosti. Zamenjava strehe podobnega skodle na jekleno profiliranem listu je lahko potrebna, če potrebujete večjo togost in trdnost nanosa.
  Zamenjava strehe

Popravila strehe podeželske hiše, koče, zamenjava strehe na dachi

V primeru, da je potrebna zamenjava strehe, lahko z izbiro ustrezne strešne kritine imate vprašanje. Naša ekipa ima strokovnjake za popravilo katerekoli vrste strehe:

Popravila in zamenjava pocinkane strehe, cene za njihovo ravnanje

Stroški popravila pocinkane strehe so odvisni od narave in obsega škode. Če so sledovi nastanka korozije neznatni, lahko rdečih madežev zlahka odstranimo z jekleno krtačo, nato pa površino, po pranju, razmaščevanju in sušenju, naslikamo z oljno barvo. Treba je opozoriti, da je za to bolje uporabiti akrilno emajl, ki ima višjo ceno, a podaljša življenjsko dobo strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty