niedziela, 24 czerwca 2018

Namestitev skodle naredite sami

  Namestitev skodle naredite sami

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.
  Namestitev skodle naredite sami

Osnovna pravila namestitve

Pri izračunu količine materiala je treba upoštevati nekatere odtenke. Skodle so oblikovane tako, da strešne kritine kreirajo s nagibom 15 - 85 °. Paket prikazuje izračunano površino za naklon z nagibom 45 °. Ko se naklon nagiba spremeni, se poraba materiala spremeni - za strešne kritine z manjšo streho, bo potrebnih več materialov za strmo streho - manj. Šestkotne skodle se lahko uporabljajo na strehah z nagibom najmanj 20 °.
  Namestitev skodle naredite sami

Tehnologija polaganja skodle

Postavitev strehe - občutljiva stvar in zahteva določene veščine. Streha - pomemben sestavni del zanesljivega doma. Da bi bil močan in trpežen, je pomembno vedeti številne nianse procesa namestitve.
  Namestitev skodle naredite sami

Namestite mehke ploščice sami - navodila, namestitvena tehnologija

Fleksibilna ali mehka ploščica - strešna kritina, ki je nameščena tudi na strehah kompleksnih oblik. Razumni stroški in enostavnost vgradnje, trajnost - samo glavne prednosti mehke strehe. Plošče dolžine do 1 metra, širine 34 cm in debeline 5 mm, so na robu okrašene z izrezljani elementi, ki spominjajo na cvetove. To je večplastni material. Pokrivanje strehe z mehkimi ploščicami je nekoliko lažje kot kovina, vendar bo trajalo dlje.
  Namestitev skodle naredite sami

Mehke ploščice: sestava in lastnosti strešnega materiala

Mehka ploščica je tisti material, ki spada v kategorijo mehkih strešnih kritin. Obstaja več znanih imen za ta material: namreč, bitumenske ploščice ali ploščice, prilagodljiva strešna kritina, mehka strešna kritina, shingla.
  Namestitev skodle naredite sami

Priprava osnove za polaganje ↑

V nasprotju s trdimi strešnimi kritinami, kot je kovina ali skrilavec, mehka streha zahteva trdno in celo trdno podlago. Najpogosteje se uporablja za postavitev mehke strehe, vezanega lesa ali listov OSB usmerjenih ivernih plošč. Uporabljene so tudi drsne in robovane plošče - v tem primeru njegova širina ne sme biti večja od 10 cm, vse plošče pa morajo vzdrževati tako, da se vlaga vreže. Priporočljivo je, da kupite desko v zimskem času in začnete graditi streho poleti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty