niedziela, 24 czerwca 2018

Zasnova kuhinje v apartmaju

  Zasnova kuhinje v apartmaju

Notranji kotiček kuhinja

Kotna ureditev kuhinje je ena izmed najprimernejših postavitev. Primeren je tako za velike in male prostore. Ta sklop je veliko bolj prostoren od običajnega linearnega in vam omogoča, da si medsebojno uredite vse kuhinjske površine. Glede na slog notranjosti lahko izberete skoraj vse oblike vogalne kuhinje.
  Zasnova kuhinje v apartmaju

Kako pripraviti in živeti: namestitev pohištva v majhni kuhinji

Vezava funkcijskih elementov (plošča, pomivalno korito in hladilnik) na navedena sporočila predvideva upoštevanje določenih pravil o umestitvi:
  Zasnova kuhinje v apartmaju

11 načel kuhinjskega dogovora v studio apartmaju

1. Razvijte kuhinjo kot logično nadaljevanje dnevne sobe in obratno

Če je v stanovanju standardne postavitve dovoljena temeljna razlika v zasnovi prostorov, potem se v notranjosti kuhinjskega studia vse cone medsebojno podpirajo v slogu in barvi.
  Zasnova kuhinje v apartmaju

Kuhinja v kombinaciji z dnevno sobo v projektu apartmaja iz studia "Artek"

Kot glavni za oblikovanje majhnega stanovanja oblikovalci so izbrali tople svetlobe barve. Njihova kombinacija z lesenimi površinami ustvarja udobje, svetlo rumene "pike" okrasnih blazinic pa oživijo notranjost.
  Zasnova kuhinje v apartmaju

Zasnova kuhinje v apartmaju studio apartma

Združevanje kuhinje in dnevne sobe poteka predvsem v trosobnih apartmajih z brezplačnim razporedom, kar vam omogoča, da ustvarite najprimernejši prostor za polnopravno družinsko komuniciranje, ob tem pa pustite dve neodvisni sobi, kjer se lahko upokojite, če želite. Ustvarjen je tudi kuhinjski studio v majhnem enosobnem stanovanju, še posebej, če ne nameravate uporabljati kuhinje kot 24-urno vročo trgovino. Ta možnost je optimalna za pare brez otrok, ki se še posebej ne ukvarjajo z življenjem in redko ostanejo doma, pa tudi za bachelorje.
  Zasnova kuhinje v apartmaju

Sodoben pristop k oblikovanju kuhinje

Notranjost sodobne kuhinje, glede na fotografije leta 2015, ni vedno Provencal sončno in veselo. Njegova zasnova je lahko drugačna in rustikalna rustikalna, aristokratska milost in futuristični sijaj. Toda v vsakem primeru je pri oblikovanju kuhinja notranjosti vredno prizadevati za maksimalno ergonomijo in funkcionalnost prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty