niedziela, 24 czerwca 2018

Nagibi vrat naprav

  Nagibi vrat naprav

Načini izvajanja pobočij

Glavni namen naklona je, da se na vratni površini normalen videz in varno pokrijejo pritrditve okvirja vrat, s čimer se poveča odpornost na razpoke celotne konstrukcije. Obstaja več načinov za oblikovanje pobočij:
  Nagibi vrat naprav

Možnosti za oblikovanje vratnih pobočij

Proge za vrata so različne vrste, lahko se razlikujejo tako v teksturi, barvi in ​​materialu. Do danes je najbolj priljubljen material za montažo pobočij:
  Nagibi vrat naprav

Izberite material za končno obdelavo pobočij vhodnih vrat.

Najbolj udobna vrata se lahko upoštevajo v panelnih hišah. So močnejši od opeke, ne razpadajte. Zato se okvir vrat tesno prilega, velikost je ohranjena in ni potrebe po peni.
  Nagibi vrat naprav

Postopek za dokončanje pobočij v suhih zidovih vhodnih vrat

Za začetek odstranite štrlečo montažno peno z nožem ali lopatico, če se moti. Potem vrtimo okoli oboda luknje v korakih po približno 20 cm, kladivo v moznikih in ne vijak vijakov. Potrebujemo jih za boljše lepljenje suhih zidov na betonsko površino.
  Nagibi vrat naprav

Nagibi za vhodna vrata: omet ali suhi zid

Najpogostejši načini, kako se lahko zaključijo pobočja vhodnih vrat, so mavčne omete ali omet. Glavna prednost teh metod je v relativni preprostosti in nizkih stroških, ki pritegne mnoge hobi na te materiale. Skoraj vsi se skoraj vsega lotevajo nesmiselno rešitve problema dokončanja pobočja, le le nekaj, ki razumejo polno odgovornost tega elementa vhodne skupine, raje najprej preučijo značilnosti tehnoloških procesov in kar je najpomembnejše zmožnosti teh materialov. In jih ni mogoče uporabljati v vseh pogojih delovanja.

Zakaj potrebujete trim vratna pobočja?

Zaključna vrata se nanašajo na zaključno fazo vgradnje vhodnih vrat. Ta postopek se izvaja za krepitev instalacijskih šivov. Proizvodnja materialov je več vrst:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty