poniedziałek, 25 czerwca 2018

Suh estrih

  Suh estrih

Izravnalni listi: GVL, GKVL ali iverne plošče?

Torej, kaj se lahko uporabi kot element tal? Prav tako je material za pločevino za suho estrih različen - to so mavčne plošče, listi iz mavčnih vlaken in vezane plošče ter OSB. Izbira je odvisna od pogojev mokre temperature v prostoru, kjer je tla položena.
  Suh estrih

Nasprotni suhi estrih Knauf

  1. razpoložljivost materialov ni velika težava pri velikih mestih, v majhnih pa je najverjetneje, da ne bo mogoče najti plošč, ker je tudi vprašanje gline
  2. če so sosede poplavljene, bo verjetno treba razstaviti razširjeno kravato.
Suha spojka ima veliko prednosti, zato je izbira padla na njo, čeprav je moja radovednost igrala pomembno vlogo pri tem.
  Suh estrih

Kaj je mišljeno, ko rečemo "suho"?

V praksi že več kot desetletje uspešno uporabljamo splošno sprejete vrste estrihov. Vsa dela na izravnavanju tal izvajamo s pomočjo peska, cementa in obvezne sestavine vode. Kaj drugega lahko v praksi razmišljate in uporabljate?

Polaganje suhega estriha

Polaganje suhih montažnih nadstropij se bo začelo po vsem vodovodu, končali se bodo električna in nekatera zaključna dela. Prav tako je treba prilagoditi in preskusiti delovanje sistemov za oskrbo z vodo in toploto.
  Suh estrih

Suha estriha - pojdite na prakso

Po besedah ​​junaka znane risanke: "Skupno delo... - združuje". Torej, z ženo sva stopila na podlago z uporabo metode suhega polnjenja z uporabo tehnologije podjetja Knauf, da bi ugotovili, kaj je to - suho superpolje z lastnimi rokami.
  Suh estrih

Zaključek

Koliko stane meter suhega estriha? Pri izračunavanju stroškov razporeditve podlage je treba upoštevati številne pomembne točke: obseg dela, stroške materiala, potrebo po razstavljanju starega premaza itd. Neposredna vgradnja suhega estriha v povprečju bo stala 4,8-5,6 dolarja na m2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty