środa, 27 czerwca 2018

Armstrong strop cena m2

Kako so Armstrong plošče nameščene?

Armstrong strop je plošča 600x600 mm, z dekorativnim vzorcem na sprednji strani. Na stropni plošči je dovolj, da pritrdite okvir kovinskih vodil in namestite plošče na njih. Armstrong plošče se prodajajo v pakiranjih, zato morate pred nakupom izmeriti, koliko m2 je potreben za ta material.
  Armstrong strop cena m2

Prednosti Armstrongovih stropov

Nesporne prednosti dizajna so kompaktnost, fleksibilnost in majhna teža fragmentov. Zahvaljujoč temu, tudi v velikih prostorih, lahko namestitev izvedemo v kratkem času.
  Armstrong strop cena m2

Ploščica za lažji strop Armstrong. Značilnosti stropnih ploščic.

Plate ali plošče - glavni element stropa armstrong. Odgovoren je za videz celotnega stropa.

Stropni kalkulator Armstrong za spletno mesto

Če želite na svoj spletni strani namestiti ta spletni kalkulator Armstrong, kopirajte spodnjo kodo in jo prilepite na pravo mesto na strani.
  Armstrong strop cena m2

Kakšna je prednost visečega stropa Armstrong?

Armstrong strop je dokaj enostaven za namestitev. Najprej je nameščen glavni sistem vzmetenja. Nato pritrdite pomožne plošče, ki so pritrjene v specializiranih celicah. Prisotnost nespremenjenega prostora med glavnimi ploščami in stropom betona omogoča postavitev kablov, posebnih komunikacij, ki širijo funkcionalnost stropne obloge.
  Armstrong strop cena m2

False strop namestitev

Viseči strop je nameščen v dveh fazah. Prvič, lahen in zanesljiv kovinski okvir, večinoma aluminij, je zgrajen pod stropom, nato pa so pritrjeni okrasni paneli, katerih izbira je odvisna samo od vašega okusa in finančnih možnosti. Tukaj je treba upoštevati take lastnosti plošč kot požarno varnost, odpornost proti vlagi, toplotne in zvočne izolacije, enostavnost vgradnje in praktičnost delovanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty