wtorek, 26 czerwca 2018

Ogrevalne in ometane fasade

  Ogrevalne in ometane fasade

Izbira materiala za izolacijo doma

Ko ste se odločili za ogrevanje fasade, najprej morate odločiti, kakšna bo toplotna izolacija vaše hiše, ker je toplota vašega doma odvisna od izbire izolacije, pa tudi od izbora drugih sestavnih delov izolacijskega sistema. V bistvu se kot izolacija uporabljajo naslednji materiali:
  Ogrevalne in ometane fasade

Kako opraviti omet na zidni izolaciji

Pri opravljanju ometov na težkih delih fasade se ometne plasti izvajajo v ojačitveni izvedbi. Takšna mesta na fasadi so prikazana na sliki:

Izbira vrste izolacije za omet

Celoten seznam zaključnih del je običajno načrtovan vnaprej, zato je tudi v fazi izbire izolacije vredno razumeti lastnosti različnih vrst materiala, da jih omočite z uporabo pravilne tehnologije. Najpogosteje se kot material za toplotno izolacijo fasad uporablja polistirenska pena (polistirenska pena) in mineralna volna.
  Ogrevalne in ometane fasade

Ogrevalne in ometane fasade

Gradbeništvo Splošni pogodbeni izvajalci gradbenih poslov Tehnični nadzor (nadzor) Rekonstrukcija zgradb in objektov Gradnja objektov in objektov Izboljšanje ozemlja Izgradnja fundacije Splošni gradbeni objekti Demontaža Obnova fasade Montaža strešnih fasad Gradnja poslovnega centra Gradnja hotelov
  Ogrevalne in ometane fasade

Zakaj izolirati fasado hiše?

Znano dejstvo je, da se glavna toplotna izguba stavbe zgodi skozi temelj in stene. S pravočasnim izvajanjem toplotnoizolacijskih del z uporabo mineralne volne je mogoče znatno zmanjšati odvajanje toplote iz notranjosti hiše, hkrati pa ohranjati prostornino notranjega prostora.
  Ogrevalne in ometane fasade

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty