czwartek, 28 czerwca 2018

Osnutek zaključenega apartmaja

  Osnutek zaključenega apartmaja

Lep konec v novi stavbi

Nova stavba z drobnim koncem je primerna za življenje takoj po prejemu ključev. Ta možnost zaključka se pogosto uporablja v apartmajih ekonomskega razreda, ko kupec vlaga vsa sredstva pri nakupu stanovanj in je pripravljen, da nekaj časa odloži stanovanje po svojem okusu.

Kakšna dela so vključena v grobo obdelavo stanovanja?

  • Mavčne stene v vseh predelih apartmaja, razen WC-ja in kopalnice (ena soba s kombinirano kopalnico). Z njim bodo stene primerne za tapete, za barvanje in za ploščice.
      Osnutek zaključenega apartmaja

    Dokumentiranje postopka za sprejem stanovanja

    Dokument, ki odraža pomanjkljivosti prejetega stanovanja, se imenuje ogledni list ali okvarjen seznam - razvijalec mora izdati tak dokument, ko sprejme stanovanje. Bolj podroben dokument je, večja je verjetnost imetnika delničarjev v primeru konflikta, da brani svoje pravice na sodišču. V okvari je treba navesti:
      Osnutek zaključenega apartmaja

    Kaj je vključeno v osnutek trim od razvijalca

    Kaj je grob konča stanovanje? To je niz dejavnosti, ki vključujejo potrebno pripravljalno delo za naknadno popravilo prostorov. Brez začetnega zaključnega in popravljalnega dela ni mogoče naročiti stanovanja. Stanovanje se pripravlja za končno, dekorativno delo. Iz kakovosti opravljenega grobega dela je neposredno odvisna od možnosti nadaljnjega preoblikovanja stanovanja. Vključujejo:
      Osnutek zaključenega apartmaja

    Rough konča stanovanja

    Danes, ko so prejeli ključe za nove stanovanja, večina novincev ne želi ponoviti usode junakov filma "Z lahkim parom" in se premakniti v tipično stanovanje, kot dve kapljici vode, podobno naslednji. Vsi želijo imeti hišo z "lastnim obrazom", hišo, medtem ko jo urejajo, upoštevajo se potrebe prebivalcev. Zato je grob konča stanovanj v veliko povpraševanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty