sobota, 11 sierpnia 2018

DIY zidarstvo enostavno in praktično

  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Vrste opečnih peči za hišo

Glede na razlike v masi in velikosti peči je treba izračunati moč osnove, njene napore in stroške. Vse je odvisno od tega, kaj točno lastniki pričakujejo od novega dizajna, ogrevanja hiše ali lepega dodatka za notranjost.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Nekateri triki z zidarskimi pečmi z lastnimi rokami.

1. Kako narediti popolno čisto polaganje.

Da ne bi izgubljali časa pri polaganju obrnjene linije, naj stalno spremlja malto na sprednji strani opeke - samo ga prilepite s trakom širine 60 mm. Po končanem delu, ko malta nastavi, jo odstranite in s trdim čopičem odstranite s čopičem po zidu.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Predhodni izračun peči

Pred izbiro projekta peči je potrebno izvesti predhodni izračun za prostore. Ponavadi temelji na prenosu toplote iz peči v kcal / uro. V procesu hlajenja peči se prenos toplote zmanjša, toda izguba toplote iz sobe tudi pade, ker tudi ohladi. Naloga izračunavanja je vzdrževanje temperature v prostoru do naslednjega ogrodja.

Temelj peči - pravila naprave

Globina temelja peči je določena na enak način kot pri postavitvi sten stavbe. Za polaganje temeljev lahko uporabite naslednje materiale: gramoz, zdrobljen opek, kamnitega kamna.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Predhodni izračuni

Toplotna moč peči

V toplih prostorih mora zadovoljiti potrebe prostorov, tako da hiša vzdržuje udobno temperaturo do naslednjega ogrodja. Prenos toplote peči je v veliki meri odvisen od njegove velikosti, saj opeka opravlja funkcijo toplotnega akumulatorja.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Samostojno gradimo peč. Korak za korakom

Seveda se tako resen dogodek začne s preučevanjem izkušenj drugih ljudi. Naša spletna stran ponuja veliko idej in njihovih izvedb, zato ni pomanjkanja izbire. Z našim delom svetujemo, da ne boste zapletli svojega življenja in se odločite za preprosto preverjeno rešitev. Na primer, za majhen enoposteljni prostor lahko vlogo grelnika izvede kamin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty