piątek, 10 sierpnia 2018

Remont strehe je

Kako je treba opraviti delo?

Ali obstaja tehnični predpis za prenovo strehe stanovanja? Streha krona vsake stavbe in njeno dobro stanje zagotavlja varnost in vzdržljivost sten in stropov.

Namestitev nove strehe

Glede na vrsto novega premaza bodo izbrani tudi škarniki. Za težje materiale se uporabljajo večje palice. Nato se pripravi zaboj. Če se kot strešni material vzamejo skodle ali valjčki, bo pritrjen trden tlak.
  Remont strehe je

Potreba po popravilu strehe

Puščanje v apartmajih, ki se nahajajo v zgornjih nadstropjih stanovanjske hiše, so pogost pojav, ki je povezan z zmanjšanjem zmogljivosti strešne kritine. Čim prej je treba ukrepati za organizacijo popravil, lažje in cenejše odpraviti težavo.
  Remont strehe je

Vrste dela pri popravilu strehe

Sedanje (nujno) delo je namenjeno odpravljanju napak in napak, ki so se pojavile med sezono (običajno zimo) in ne predstavljajo motenj v strukturi strehe. Ta vrsta dela se izvaja brez razstavljanja starega premaza, nove plasti pa so stari 1 ali 2-krat prekriti. Pred zagonom se morate prepričati, da je strešna konstrukcija v zanesljivem stanju, saj nove plasti skupaj s starim večkrat povečujejo obremenitev na celotni strehi objekta.
  Remont strehe je

Popravila strehe hiše. Remont strehe stanovanjske stavbe

Organizacija Sky Systems proizvaja tako velik remont strehe hiše kot tudi druga popravila strehe hiše v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji. Uporaba plezalcev na več načinov zmanjšuje stroške popravila strehe, saj je način industrijskega planinarjenja omogočen brez dragih mehanizmov za dviganje.
  Remont strehe je

Popravljanje mehke strehe: remont ali rutinska preventiva

Obstajata dve vrsti popravil mehke strehe, ki se uporabljajo v skladu z eno ali drugo okoliščino - to je rutinsko preventivno in kapitalsko popravilo strehe. Preden začnete s temi procesi, najprej morate odločiti o vprašanju, ki ga je treba izvesti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty