poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Polaganje laminatnih navodil

  Polaganje laminatnih navodil

Navodila za polaganje laminata

Nasveti in triki za hitro in enostavno namestitev laminata Krono Original®

Najprej preberite vsa navodila za postavitev novega tal. Natančno upoštevajte te smernice, da boste ohranili svojo pravico zahtevati. Preverite ploščo za napake pri dobri osvetlitvi. Že pakirane plošče niso sprejete za reklamiranje.
  Polaganje laminatnih navodil

Tehnika laminiranja

Vsakdo, ki bo prebral ta članek, lahko to delo opravi z lastnimi rokami. Pravilna namestitev bo še vedno zahtevala pozornost in veščine orodja.
  Polaganje laminatnih navodil

Nasveti za polaganje laminatov ↑

Torej, prvi nasvet - laminat lahko položite le na ustrezno pripravljeno podlago. Ne posuši estriha, bo razlog za kratke storitve lepe talne obloge - prekomerna vlaga bo povzročila deformacijo zelo kakovostnega laminata.
  Polaganje laminatnih navodil

Polaganje laminata diagonalno: video

Naslednji video prikazuje diagonalno postavitev lastnega laminata. Njen plus je, da vizualno širi prostor. Ampak bodimo iskreni, ta vrsta namestitve ni za vsakogar. To je posledica dveh odtenkov. Prvič, diagonalna paluba zahteva veliko pozornost in pozornost pri delu z merilnim trakom in žico. Drugič, ni vsakdo všeč videz takšne talne obloge, in šivi so bolj opazni. Ta kratek videoposnetek vam bo pokazal vse najpomembnejše odtenke.
  Polaganje laminatnih navodil

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.

Možnosti postavitve plošč

Pri polaganju lamelnih mojstrov priporočamo, da se držijo načela, da jih je treba postaviti vzporedno s smerjo svetlobe. Nato svetloba, ki pada iz okna na tla, ne bo ustvarila sence na šivih, s čimer bo dosegla učinek idealne površine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty