niedziela, 5 sierpnia 2018

Polaganje blazinice pod fiksno ceno

  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Koliko je blok

Cena blata je odvisna od njegovih dimenzij, odsotnosti ali prisotnosti praznin in njihove količine. Njeni stroški vplivajo na proizvodno tehnologijo, vrsto površine in količino serije, vendar je glavni kriterij stroškov merilo moči materiala. Območje, na katerem se proizvaja umetni kamen, ima velik vpliv.
  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Funkcije delovnega toka

Pri polaganju je še posebej pomembno opazovati enakomernost. Za to uporabo ravni gradnje ali laserskih naprav, kot tudi vodovodne linije. Bloki žlindre so praviloma zloženi s premikom polovice bloka, ki daje posebno moč pripravljenim strukturam. Ta način polaganja je že dolgo znana graditeljem in navadnim ljudem in je najbolj zanesljiva in trajna. Debelina malte ne sme presegati 1 cm.
  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Blok klobuka: naročilo

V vlogi navesti najbolj popolne podatke: obseg dela, risbe (če obstajajo), potrebo po pridobitvi delovnih dovoljenj, seznam nalog (zidarska zidarska stena in predelne stene, talne plošče in strešne kritine, zaključna dela itd.).
  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Blok piva: opis materiala

Žlindrni kamen (blok cinka) je precej priljubljen tip gradbenega materiala danes. Razlog za to zahtevo je, da lahko celo sami naredite blok, in njeno polaganje ne bo povzročalo težav tudi tistim, ki prej niso imeli takšnih izkušenj.
  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Projekti hiš in vikend.

Za gradnjo objektov in objektov je potrebno izdelati projekt. To je glavno orodje za spremljanje kakovosti dela ali količine uporabljenega gradbenega materiala, brez katerega ni mogoče natančno izračunati in zgraditi nobene strukture.
  Polaganje blazinice pod fiksno ceno

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty